PORODICA NA OKUPU: Nakon četiri meseca lečenja, princeza Šarlin od Monaka proslavila Uskrs sa suprugom i decom (FOTO)

Princeza Šarlin nedavno se vratila u Monako posle skoro četiri meseca lečenja na psihijatrijskoj klinici u Švajcarskoj. Iako se u kneževini priča da ne živi u palati, već na obližnjem seoskom imanju Grimaldijevih, sa dvora su za Uskrs stigli portreti srećne porodice.

Dok svi nagađaju da porodica nije ni izbliza srećna, te da je Šarlin ostavila princa zbog brojnih preljuba koje su nju gurnule u ponor - još se ni jedno od njih ne izjašnjava po pitanju razvoda.

Svetski mediji spekulišu da Šarlin ne može da ostavi Monako i princa jer bi izgubila starateljstvo nad decom bez kojih ne može da zamisli život.

Ovog Uskrsa, osmeh se vratio na lice lepe princeze. Za to su nesumnjivo najzaslužnija njena deca Žak i Gabrijela. Poslednji put kada su viđeli u javnosti bili su tužni jer im je nedostajala majka, ali sada su konačno svi na okupu.

Šarlin, princ Albert i deca juče su sa ostatkom porodice prisustvovali uskršnjoj službi u kapeli Svetog Jovana, u kompleksu palate. Ako je verovati fotografiji, a slika često govori više od hiljadu reči, na dvoru Monaka sve je u najboljem redu.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: PCMFSouthAfrica - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još