MARIJA BULAT PROGOVORILA NAKON NOVOG SKANDALA: Ostavite me na miru!

Naime, Marija je objavila fotografiju svog supuga Marka na Instagramu, uz poduži post u kom se obratila svima onima koji u poslednje vreme pišu o njenom privatnom životu.

- Pružena vam je prilika da se kao igračkom igrate tuđim životima ne snoseći posledice. Posao vam je da listate tuđe naloge i psujete tog istog Boga u koga ne verujete, jer ne možete biti kao "lepotice" koje pratite... Ne možete biti lepotice koje same upravljaju jahtama na kojima se slikaju - piše između ostalog Marija.

- Ja se bavim drugim stvarima, supruga sam prvorazrednog čoveka, majka dva anđela, ćerka najboljoj ženi na svetu, drug do groba čak i onima zbog kojih sve ovo prolazim, kuma najlepšim kumama. Niko ne može veći greh napraviti nego osuđivati i razapinjati. Moji usponi i padovi su samo moji i delim ih sa svojom porodicom koja me se za razliku od nekih nije odrekla. Ostavite me na miru da živim zivot kako želim. Ne dirajte druge ako oni već ne diraju vas. Ne podsmevajte se jer se sve vrati kao bumerang. I ono najvažnije - apelujem, upozoravam, pretim: Ne dirajte u majčinstvo i decu. Tek kada se u toj ulozi budete ostvarile imaćete pravo na komentar, a do tad... Odje*ite - stoji na kraju Mrijinog obraćanja.

Izvor: Alo!
Foto: Facebook

Pogledajte još