NISAM SAM SEBE DAVIO: Marko Bulat progovorio o sukobu sa suprugom Marijom i otkrio da li će se razvesti

Voditeljka Jovana Jeremić je u "Novom Vikend Jutru" ugostila je folkera Marka Bulata, koji je po prvi put javno progovorio o skandalu koji je uzburkao javnost, kada je u četvrtak prijavio svoju suprugu Mariju za nasilje u porodici.

Nakon što je dao izjavu u policijskoj stanici u Rakovici, Bulat je otišao u Urgentni centar zbog povreda koje mu je navodno supruga navela, a sada je kod Jeremićeve otkrio detalje slučaja.

- Nikome se nisam javljao, došao sam sada u prolazu da bih rekao nekoliko stvari. Došao sam da kažem, jer vidim puno neistina o meni, ali to nema veze, vidim dosta neistina o mojoj supruzi, koja je već u izuzetno lošem zdravstvenom stanju. Nije mi nanela teške telesne povrede, nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala, davila, dakle to meko tkivo, ali sam morao da odem u Urgentni centar kako bih dobio taj papir o povredama, moraš da prođeš hirurga, da ti snimaju grudni koš, ultazvuk, sve... Međutim, sad se gleda kako ja kukam, snimam sve, ali to nije istina - rekao je Bulat i dodao:

- Nije istina da je do svađe između nas došlo jer sam zatekao moju ženu kako konzumira kokain, to nije istina! Do svađe je došlo jer u određenom trenutku nisam legao pored nje da je uspavam u tim bolovima, muci i jadu koje ona ima. E, oko toga je krenulo, tražila je da joj pomognem: "Pomozi mi, boli me, uspavaj me", ja bio sam tu pored nje, ali nisam uspeo da je uspavam i da budem adekvatan u tom trenutku. Tog dana je saznala ima još jedno oboljenje, vaskulitis, zapaljenje krvnih sudova, propadaju joj krvni sudovi... Organizam joj je kao da ima 70 godina. Prijavo sam zvanično nasilje u porodici i zato je izašlo u novinama. Ali mi je najbitnije da nije istina da sam je zatekao da se drogira. Nisam ja sam sebe davio. Bitno da se ona nije drogirala i to mi je važno da kažem, to je istina. Problem je nastao što je nisam umirio. Volim je i dalje kao majku svoje dece - rekao je Marko.

Pevač je otkrio da još nije jasno da li će se razvesti.

- Iz tog ugla ne znam da li je trebalo da prijavim povrede koje sam dobio, zato što je neko bolestan i iz te muke je uradio nešto zbog čega se sutradan pokajao. Ja sam u tom afektu i gde mi je svašta nešto ružno rečeno, prijavio sve to. Ali kada vidim da moja žena kaže kako je meni poslužila kao surogat majka, da bi mi rodila decu... Kao da nije bilo drugih kanditata da neko rodi decu, ne bih to komentarisao. Da sam hteo da je ostavim, mogao sam da je ostavim ranije, kada se svašta pisalo o njoj, ali ja sam tu! Ne znam da li se razvodimo, to ćemo videti od ponedeljka, ali ja sa njene strane ne vidim želju da ovaj brak opstane, iako ja to želim. Želim da joj pomognem da ozdravi. Volim je i dalje, naravno, ona je majka moje dece. To ima veze sa ljubavlju, jer su ta deca nastala iz ljubavi - zaključio je Bulat.

Izvor: Pink.rs
Foto: bulat.marko/Instagram

Pogledajte još