Digital 2017 - predstavljamo vam panel "Dobro veče, ovo je vest dana za 7. septembar 2022. godine: Kako će izgledati mediji u regionu za pet godina"

Ovogodišnji - #Digital2017 - trajaće 2 dana - 07. i 08. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Ovogodišnju konferenciju otvoriće prvog dana - Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije i Džulija Patriša Fini, ambasadorka Australije u Beogradu, a drugog dana - Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vlade Republike Srbije i Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu

Tokom dva dana u okviru devet panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, budućnosti filma i bioskopa u digitalnom dobu, revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni i njenoj budućnosti, kao i o kriznom komuniciranju, Uberu, gorućim temama IT scene i drugo.

Prvog dana konferencije, u panelu "Dobro veče, ovo je vest dana za 7. septembar 2022. godine: Kako će izgledati mediji u regionu za pet godina" učesnici će pokušati da odgovore da li će za pet godina u Srbiji da se priča ista priča kada je o medijima reč: manjak slobode, loše izveštavanje ili će ljudi baciti televizore, ne zato što ih nervira političar u vestima ili zato što im je "signal slab", nego zato što im neće biti potreban i šta mediji moraju da urade da se to ne bi dogodilo, kako elektronski tako i štampani i ako je to budućnost, neka vrsta individualizovanog medijskog izbora, kako će na to mediji moći i da li će moći da odgovore.

U panelu učestvuju:

- Radomir Lale Marković, TAG Media
- Voja Žanetić, MOSAIC
- Manja Grčić, Antena Group
- Dragan Varagić, bloger i online strateg
- Ana Martinoli, Fakultet dramskih umetnosti

Moderator: Slobodan Georgiev, novinar BIRN-a

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digital2017.rs, a kotizacije kupiti i putem www.gigstix.com

Pogledajte još