Sastanak o saradnji pravosuđa u 12.30

BEOGRAD, 25. februara 2010. (Beta) - Sastanak srpskih i crnogorskog ministara pravde, državnih tužilaca i tužilaca za organizovani kriminal počeće u 12.30, nakon odlaganja jer delegacija nije na vreme iz Podgorice poletela zbog magle, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu pravde.

Planirano je da ministri pravde Srbije i Crne Gore Snežana Malović i Miraš Radović razgovaraju o konkretnim problemima u saradnji pravosudnih organa dve zemlje.

Sastanku će prisustvovati republički javni tužilac Zagorka Dolovac i tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, vrhovni državni tužilac Crne Gore Ranka Čarapić i specijalni tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Crne Gore Đurđina Ivanović.

Srpski i crnogorski zvaničnici razmenili su prethodnih nedelja niz optužbi u vezi sa saradnjom u borbi protiv organizovanog kriminala, uglavnom povodom slučaja Darka Šarića državljanina Srbije osumnjičenog za šverc dve tone kokaina, koji je živeo u Crnoj Gori a trenutno je u bekstvu i osumnjičenih da su njegovi saučesnici.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.