MLAĐI SU OD NJE: Verica progovorila o odnosu sa svekrom i svekrvom

Razlika između Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića je 35 godina, a njegovi roditelji su mlađi od nje i kada su saznali sa kim se zabavlja njihov sin reakcija je bila neočekivana.

Mislite ono jadna njegova majka? Ona poznata klasična priča o snaji koja dolazi u kuću, pa se ona i svekrva mrze u našem slučaju pada u vodu. Veljkova majka mlađa je od mene, kao i svekar, a na tu temu često se šalimo – rekla je kreatorka i otkrila kako se Veljkovi roditelji ophode prema njoj.

Veljkov tata, kad smo kod njih u poseti, pa ga pozove prijatelj telefonom, kaže: “Ne mogu dugo da pričam, ovde su nam deca”. Šta da kažem osim: “Nemoj Laki, majke ti”, ali on tvrdi da nas tako doživljava. Moja svekrva je neverovatno inteligentna žena i božanstvena osoba. Njoj je odmah bilo jasno šta će se desiti… Kada su se pojavile naše prve slike u novinama, otišla je na posao, a radila je u SUP-u, stavila ih na sto i rekla: “Ajde, da više ne bude komentara, ovo je moja snaja”. Kada rastete uz takve roditelje, ne možete da budete drugačiji nego što je Veljko – ispričala je Verica Rakočević za “Story”.

Izvor: Alo!
Foto: Boško Karanović

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.