Drum 'N' Zez: Svirka će ovog puta biti dodatno inspirativna i osvežavajuća kao krigla dobrog hladnog piva!

Među potvrđenim učesnicima nalaze se bendovi “Hladno pivo”, S.A.R.S, “Orthodox Celts”, “Love Hunters”, "Amajlija", "Prljavi inspektor Blaža i kljunovi", "Drum N Zez" i mnogi drugi.

U susret Novosadskom Oktoberfestu i njihovom nastupu prvog dana festivala 20. oktobra, razgovarali smo sa Vojislavom Maleševim, frontmenom benda "Drum 'N' Zez":

Kako vam se čini koncept “Novosadskog Oktoberfesta”?

- Odličan je! Ima li bolje kombinacije za sreću od piva i dobre muzike u dobrom društvu?

Da li je nastupati u svom gradu poseban osećaj i doživljaj?

- Mnogo smo puta nastupali u svom gradu, ali činjenica je da je svaki put to novi izazov, ali i nova vrsta zadovoljstva. Nije uvek lako, da se razumemo, ali kad se "poklopi hemija" između nas i publike, taj trijumfalni osećaj ne može se porediti ni sa čim na svetu.

Ima li među članovima "Drum 'N' Zeza" pivopija koji se raduju Oktoberfestu?

- Bojim se da ima 🙂 Ta ljubav se neguje i strasna je kao srednjoškolska.

Šta publika može da očekuje od vašeg nastupa?

- Ponudićemo šezdesetak minuta esencije našeg stvaralaštva, koje će ovoga puta biti dodatno inspirativno i osvežavajuće, kao krigla dobrog, hladnog piva! Živeli!!!

Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja.

Ulaznice za festival su u prodaji i to putem Gigstix mreže. Nabavite svoju ulaznicu na vreme klikom OVDE ili na svim prodajnim mestima Gigstixa, pronađite ih na ovom linku.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

I ove godine “Novosadski Oktoberfest” će dve nedelje uoči festivala imati svoj štand na Trgu slobode u centru Novog Sada gde će fanovi biti u prilici da kupe suvenire, ulaznice, ali i da uživaju u pivu, kobasicama i perecama.

Takođe, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare “Oktoberfesta” i druge promotivne aktivnosti.

Detalji programa i rezervacije mesta za sedenje mogu se videti na sajtu festivala: www.oktoberfest2017.rs

Pogledajte još