OKONČALA ROMANSU: Anastasija Ražnatović ostavila dečka!

Anastasija Ražnatović ponovo je sama. Ćerka najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović nedavno je raskinula s Đorđem Kuljićem, studentom iz Novog Sada, čiju je vezu početkom juna otkrio Kurir.

Njihovi putevi su se razišli jer Anastasija želi da se posveti novim poslovnim projektima.

- U poslednje vreme vezu su više održavali preko telefona nego uživo. Na početku je Đorđe često dolazio u Beograd i ona je išla kod njega u Novi Sad, ali u poslednjih mesec dana su se udaljili. Zato su rešili da je za oboje najbolje da stave tačku na vezu. Anastasija je prezauzeta novim poslovnim projektima i ponudama, pa je odlučila da neko vreme bude sama i posvećena isključivo poslu - priča naš izvor i dodaje da su posle raskida ostali prijatelji.

- Đorđe je bio zaljubljen u Anastasiju, za njega je ona najbolja devojka koju je upoznao. Ostali su u prijateljskom odnosu i verujem da će nekad ponovo biti zajedno. Naročito zbog toga što Anastasijina mama Ceca obožava Đorđa i navijala je za njihovu ljubav.

Nakon što je posle tri godine raskinula s Kostadinom Terzićem, Anastasija je odlučila da više ne govori o privatnom životu u javnosti.
- Odlučila sam da više ne pričam o svom emotivnom životu - rekla je Ražnatovićka i ostala dosledna tome.

Iako je aktivna na društvenim mrežama, Anastasija posle veze sa Kostadinom, sinom Zvezdana Terzića nije kačila zajedničke fotografije ni sa jednim dečkom, pa ni s Đorđem.

Podsetimo, Kuljić se pre dve godine zabavljao s manekenkom Sofijom Milošević, koja je sada u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem, dok je Anastasija pre njega bila s košarkašem Milošem Teodosićem.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.