Nalbandijan igra protiv Švedske

BUENOS AJRES, 3. marta 2010. (Beta-AP) - Argentinski teniser David Nalbandijan oporavio se od povrede noge i najverovatnije će biti u sastavu za meč protiv Švedske, u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.

Nalbandijanov menadžer Bernardo Baljero rekao je danas da se njegov klijent "nepredviđeno" ranije oporavio i da je trenirao bez poteškoća. Nalbandijan je prošlog meseca odustao od takmičenja na turniru u Buenos Ajresu zbog povrede desne noge, a to je trebalo da bude njegov prvi turnir posle devetomesečne pauze zbog operacije kuka.

Nalbandijan je prošlog meseca odustao od takmičenja na turniru u Buenos Ajresu zbog povrede desne noge, a to je trebalo da bude njegov prvi turnir posle devetomesečne pauze zbog operacije kuka.

Teniser je naveo na svom sajtu da će odmah krenuti u Švedsku, kako bi selektor Modesto Vaskes mogao da ga prijavi za mečeve u predstojećem duelu, od 5. do 7. marta. Nalbandijan će najverovatnije igrati sa Horasijom Zebaljosom u dublu, a mogao bi da nastupi i u nedelju u singlu.

Nalbandijan je poslednji put igrao u Dejvis kupu 2008. godine, kada je Argentina u finalu izgubila od Španije.

U timu Argentine zbog povreda neće biti Huana Martina del Potra i Huana Monaka.

Pogledajte još