VLADIMIR MARJANOVIĆ O POKOJNOJ SNAHI: Imala je tri ljubavnika! Neću da gledam kako mi sin trune u zatvoru!

Otac Zorana Marjanovića, svojevremeno je imao samo reči hvale za snaju Jelenu Majranović, međutim sada je potpuno promenio ploču...

Prema pričanjima više Marjanovićevih komšija iz Borče, ali i jednog od njegovih advokata, Vladimir je svakoga dana sve bliži odluci da progovori. On tvrdi da je Jelenu ubio jedan od njenih ljubavnika, da policija to zna, ali da namerno skreće istragu na Zorana kako bi zaštitila ubicu, za koga tvrdi da je moćni tajkun s jakim političkim vezama.

Jelenin svekar, koji je i neposredno posle Zoranovog hapšenja 15. septembra uveče novinarima rekao da je njegovu snaju ubio švaler, sada u razgovoru s komšijama i advokatima tvrdi da je pokojna pevačica imala trojicu ljubavnika!

- Vladimir tvrdi da je Jelena imala tri švalera! Pominje i jedno konkretno ime i prezime, tvrdi da je taj čovek, za koga ja nikada pre nisam čuo, jako bogat i moćan, da ga štite ljudi iz vrha policije i politike. Rekao mi je da je, posle hapšenja Zorana, hteo da odmah sutradan javno na konferenciji za novinare kaže sve što zna, ali da je to odložio na molbu advokata. Sada je, međutim, opet odlučio da progovori! Kaže, ne može više ćutke da gleda kako mu sin nevin trune u zatvoru - kaže jedan od prvih komšija porodice Marjanović.

Prema njegovim rečima, kako vreme prolazi, Vladimir sve otvorenije ogovara pokojnu snaju, majku svoje unuke Jane (6).

- Posle Zoranovog hapšenja govorio je da on nema nikakve veze sa ubistvom i da je za sve kriva Jelena, koja nije bila cvećka. Sada, Bože me sačuvaj, već otvoreno govori da je Jelena bila ku*va! Tvrdi da je imala trojicu ljubavnika, da je Zoranu nabijala rogove gde god i kad god je stigla. Njegova verzija kaže da je Jelena htela da ostavi tog svog moćnog švalera, pa da je on zbog toga poludeo i ubio je - priča sagovornik.

Na pitanje da li je tačno da optužuje pokojnu snaju i i dalje tvrdi da ju je ubio švaler, Vladimir Marjanović je odgovorio:

- Ja još nisam rekao sve što znam, ali sada nije ni vreme ni mesto da pričam o svemu tome što znam. Najvažnije je da moj sin nije ubica i da naša porodica nema nikakve veze s tim zločinom, što će se vrlo brzo i dokazati!

Prema nezvaničnim saznanjima, Vladimir Marjanović komšijama govori i da će se obogatiti od ovog slučaja pošto će država morati da njegovoj porodici isplati milion evra odštete kada se dokaže da Zoran nije kriv.

- Pre neki dan mi je rekao da kad malo bolje razmisli, nema razloga da se nervira jer će na ovom slučaju zaraditi bar milion evra. On je ubeđen da će mu država isplatiti milionsku odštetu kada se dokaže da ni Zoran niti bilo ko drugi od Marjanovića nema ništa sa ubistvom - kaže jedan sagovornik iz Borče.

Vladimir Marjanović je u noći kada je njegov sin Zoran uhapšen ispred tužilaštva rekao da je Zoranovo hapšenje samo farsa, i odmah optužio pokojnu snaju Jelenu da je imala ljubavnika!

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun! Ćutao sam sve ovo vreme jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! Jelenu je ubio njen ljubavnik, jer je htela da ga ostavi - rekao je tada, i dodao:

- Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu: "Ubio se sam, nije mogao da izdrži".

Izvor: Informer
Foto: YouTube/PrintScreen

Pogledajte još