Juventus pobedio Fiorentinu

BEOGRAD, 6. marta 2010. (Beta) - Fudbaleri Juventusa pobedili su u Firenci Fiorentinu sa 2:1, u utakmici 27. kola italijanskog prvenstva i popeli se na četvrto mesto na tabeli.

Juventus je poveo već u drugom minutu golom Brazilca Dijega, posle asistencije Antonija Kandreve, a posle pola sata izjednačio je Marko Markioni.

Pobedu crno-belima doneo je rezervista Fabio Groso u 68. minutu.

U ekipu Juventusa vratio se Vinćenco Jakinta posle povrede, on je u 71. minutu zamenio Davida Trezegea.

Juventus je izbio na četvrto mesto sa 44 boda i ima bod više od Palerma, koji će utakmicu 27. kola igrati sutra protiv Livorna. Fiorentina je na 10. mestu sa 35 bodova.

Roma i Milan odigrali su večeras u Rimu bez golova. Roma je nastavila seriju od 17 utakmica bez poraza, a Milan je propustio priliku da se približi lideru prvenstva Interu na bod.

"Roso-neri" već petu sezonu nisu pobedili na Olimpiku.

"Večeras smo imali nekoliko prilika i mogli smo da pobedimo. Trebalo je da iskoristimo šanse, ali moramo da se okrenemo predstojećoj utakmici protiv Mančester junajteda u Ligi šampiona", rekao je fudbaler Milana Andrea Pirlo.

Obe ekipe su zadržale pozicije na tabeli. Milan je drugi sa 55 bodova, dok je Roma treća sa 52 boda. Prvi je Inter sa 58, koji sutra igra utakmicu 27. kola protiv Đenove.

Sutra igraju još: Kaljari - Katanija, Bari - Kjevo, Sampdorija - Lacio, Palermo - Livorno, Bolonja - Napoli, Sijena - Parma i Atalanta - Udineze.

Pogledajte još