ISPOVEST DEMI LOVATO: Drogirala sam se, a istovremeno promovisala zdrav život

Popularna pevačica Demi Lovato snimila je svoj dokumentarac "Simply Complicated" u kome je sa celim svetom podelila najintimnije stvari iz svog života. Jedna od njih je njen kontakt sa drogom.

- Jedne noći uzela sam puno kokaina, a uz to sam popila nekoliko Ksanaksa. Počela sam da se gušim, srce je počelo ludo da mi udara, pomislila sam da je gotovo, da sam se predozirala - rekla je iskreno.

Demi je otkrila da se drogirala 2012. godine, kada nije mogla da zamisli dan bez droge ili alkohola.

- Krišom sam unosila kokain u avione… Imala sam period od dva meseca kada sam kokain uzimala svakodnevno - priznala je glumica.

📷: @angelokritikos

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Lovatova je potom istakla da je ovaj način života vodila sve dok joj se nije desio jedan incident.

- Poslednji put kada sam pila alkohol, bila sam u hotelu i pozvala sam dvoje nepoznatih ljudi da dođu samo da bih mogla da pijem sa nekim. Jako sam se napila, toliko da sam povraćala u autu koji me vozio na aerodrom jer je trebalo da nastupam u Američkom idolu - kazala je ona.

Iako je uspešno stigla do lokacije i pripremila se za nastup, pevačica je bila veoma mamurna, što njen tim nije želeo da toleriše. Zbog pretnje otkazom, shvatila je da mora da se dozove pameti i iskoreni iz svog života alkohol i drogu.

- Sramota me je kad se setim kakva sam osoba bila. Ali na kraju je sve dobro - zaključila je na kraju.

Izvor: Supre žena
Foto: Instagram/ ddlovato

Pogledajte još