VRATIO SE KOD ĆERKE POSLE ZLOČINA? Tužilaštvo: Zoran ubio Jelenu za deset minuta!

“Zoran Marjanović se 2. aprila 2016. godine u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od ćerke Jane i brutalno ubio suprugu Jelenu. Odsutan je bio desetak minuta, koliko mu je trebalo da počini zločin. Potom se vratio do deteta i prijavio nestanak žene, odnosno pozivao prijatelje i rodbinu, navodno je tražio i prijavio njen nestanak”.

Ovo je, kako pišu “Novosti”, suština naredbe za sprovođenje istrage koja se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu vodi protiv Zorana Marjanovića, osymnjičenog da je sa devet udaraca tupim predmetom ubio suprugu.

Mlada žena usmrćena je u kanalu, a u nalazu veštaka se navodi i da je prvi udarac dobila u nogu, da je pala, a da je zatim vučena desetak metara do vode gde je i usmrćena.

Kako navode, Zoran Marjanović je u odbrani naveo da su ga tokom šetnje sa ćerkom Janom po nasipu i dok je Jelena trčala, mimoišli jedan biciklista i čovek sa štapom.

Zoran pominje i četvoricu karatista iz lokalnog kluba, koji su ih zaobišli kolima na nasipu. To sve sada treba ispitati iznova. Jer njihovih izjava nema u spisima tužilaštva. Sporne su i izjave dosadašnjih svedoka. Čeka se nalaz veštačenja baznih stanica od tog dana. Toga još nema u spisima tužilaštva. On treba da locira tačno mesto sa kog je Zoran zvao rodbinu i prijatelje, ali i gde su u tom trenutku bili ostali Marjanovići – navodi sagovornik.

Zoran je nestanak Jelene prvo prijavio policajcu Borisu Puciću iz Borče, koji je nedavno svedočio u tužilaštvu. Pucić, inače prijatelj bračnog para Marjanović, poslao je Zoranu u poruci telefone PS Borča i PU Beograd, kako bi prijavio nestanak. Zatim je svojim vozilom došao do nasipa kako bi pretraživao teren. Pucić je naveo da su se zaustavljali svakih 100 do 200 metara i silazili u kanal sa dunavske strane kako bi tražili Jelenu.

Nikome nije padalo na pamet da traži Jelenu tamo gde je nađena sutradan, jer kako je objasnio, sve je sa te strane bilo čisto i vidljivo. Ipak, s obzirom na to da je okolo močvara sumnjalo se da je Jelena tu negde – kaže sagovornik.

Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.