GLUMAC PORIČE VEZU: Lane progovorio o odnosu sa Golubovićkom

Nakon svađe koja je eskalirala posle svadbe Marka i Divne, Milan je izneo šokantne detalje o rediteljki, a osim priče da je abortirala dete oženjenog muškarca, on je Jelenu optužio da je „skidala” momke mami Svetlani. Da to nije prazna priča, pokazao je otkrićem da su on i Jelena u jednom periodu bili bliski prijatelji, te da mu je sve šokantne detalje iz prošlosti pričala upravo njena majka Svetlana.

U celoj frci izgovoreno je i ime proslavljenog glumca Milana Laneta Gutovića, koji je, po Milanovim rečima, bio veoma blizak sa Jeleninom majkom Svetlanom, koja je volela da mu sprema ručak, posebno kuvanu kolenicu.

- Teško mi padne kada neko iznese nešto tako užasno. Ja sa ćerkom nisam menjala momke - tvrdi Jelenina majka, koja na sve načine pokušava da opravda svoju ćerku.

Kada su je novinari pitali u kakvom je odnosu sa glumcem Lanetom Gutovićem, imala je zanimljiv odgovor.

- Mi nismo nikada imali ljubavni odnos. Imamo lepo prijateljstvo, znali smo satima da igramo karte i to je sve - rekla je Svetlana, dok Gutović priznaje da se ne seća svakog detalja iz druženja sa Svetlanom Golubović i dodaje da njih dvoje nikada nisu bili u šemi.

- Svetlanu veoma dugo poznajem, mi smo dobri prijatelji. Između nas nije postojalo ništa više od drugarstva. Često smo zajedno igrali karte, tu je bila i njena majka, tako da između nas nikada ništa nije moglo da se desi. Svetlana je tada bila udata i sa dvoje dece. Zaista se ne sećam da mi je kuvala kolenicu, jer ja nisam neki gurman da bih to pamtio - kaže sa osmehom Lane, koji priznaje da u poslednje vreme ne gleda domaće TV kanale, već isključivo strane.

Izvor: Alo!
Foto: RTS - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još