GLUMAC PORIČE VEZU: Lane progovorio o odnosu sa Golubovićkom

Nakon svađe koja je eskalirala posle svadbe Marka i Divne, Milan je izneo šokantne detalje o rediteljki, a osim priče da je abortirala dete oženjenog muškarca, on je Jelenu optužio da je „skidala” momke mami Svetlani. Da to nije prazna priča, pokazao je otkrićem da su on i Jelena u jednom periodu bili bliski prijatelji, te da mu je sve šokantne detalje iz prošlosti pričala upravo njena majka Svetlana.

U celoj frci izgovoreno je i ime proslavljenog glumca Milana Laneta Gutovića, koji je, po Milanovim rečima, bio veoma blizak sa Jeleninom majkom Svetlanom, koja je volela da mu sprema ručak, posebno kuvanu kolenicu.

Teško mi padne kada neko iznese nešto tako užasno. Ja sa ćerkom nisam menjala momke – tvrdi Jelenina majka, koja na sve načine pokušava da opravda svoju ćerku.

Kada su je novinari pitali u kakvom je odnosu sa glumcem Lanetom Gutovićem, imala je zanimljiv odgovor.

Mi nismo nikada imali ljubavni odnos. Imamo lepo prijateljstvo, znali smo satima da igramo karte i to je sve – rekla je Svetlana, dok Gutović priznaje da se ne seća svakog detalja iz druženja sa Svetlanom Golubović i dodaje da njih dvoje nikada nisu bili u šemi.

Svetlanu veoma dugo poznajem, mi smo dobri prijatelji. Između nas nije postojalo ništa više od drugarstva. Često smo zajedno igrali karte, tu je bila i njena majka, tako da između nas nikada ništa nije moglo da se desi. Svetlana je tada bila udata i sa dvoje dece. Zaista se ne sećam da mi je kuvala kolenicu, jer ja nisam neki gurman da bih to pamtio – kaže sa osmehom Lane, koji priznaje da u poslednje vreme ne gleda domaće TV kanale, već isključivo strane.

Izvor: Alo!
Foto: RTS – YouTube/PrintScreen

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.