ISTINA JE, VRAĆAM SE NA "PINK": Milan Milošević potvrdio da će biti voditelj "Elite"

Milan Milošević potvrdio je da se vraća na televiziju "Pink".

Voditelj će večeras ovim povodom gostovati u emisiji "Amidži šou" kod kolege Ognjena Amidžića.

Milošević je sada progovorio o povratku na ružičastu televiziju i otkrio da li je on zamena za Dušicu Jakovljević koja je napustila "Pink" nakon deset godina rada.

- Već duže vreme se mirim sa "Pinkom", nema ovo veze sa otkazom Dušice Jakoviljević. Da, istina je, vraćam se na "Pink" i drago mi je što ću to da obelodanim u emisiji "Amidži šou", kod Ognjena, koji me je doveo na "Pink" i kod kojeg ću javnost obavestiti i o svom povratku, on mi je takođe i sve vreme bio podrška - rekao je Milan.

Milošević je otkrio da još uvek ne zna kakvu emisiju će voditi u "Eliti".

- Još uvek ne znam šta ću tačno da vodim, ali će se i to saznati kroz par dana. Već nekoliko dana doživljavam haos na društvenim mrežama od komentara, ali pozitivnih naravno. Otkako se pročulo da se vraćam, dobio sam na Instagramu preko 10.000 poruka, tipa: "To kralju, sad će da gori Balkan". Posle otkaza na drugoj televiziji, nisam se poslovno angažovao, već sam bio u pregovorima sa "Pinkom". Svi će da mi se obraduju u "Eliti", a svim kolegama ću pružiti ruku, nemam problem ni sa kim - rekao je voditelj.

Izvor: Republika.rs
Foto: milanmilosevic_official/Instagram

Pogledajte još