Opra Vinfri zapanjena što njen otac piše knjigu o njoj

ČIKAGO, 23. maja 2007. (Beta-AP) - Opra Vinfri (Oprah Winfrey) je izjavila da je bila "zapanjena" kad je saznala da njen otac planira da napiše knjigu o njoj.

"Bila sam zabrinuta. Ne mogu da kažem da sam bila očajna, ali bila sam zapanjena", izjavila je popularna TV autorka "Njujork dejli njuzu" (New York Daily News).

Opra Vifri je navela da se nasmejala kad joj je jedna asistentkinja rekla da je zovu iz nekih novina da je pitaju o knjizi koju piše njen otac.

"Rakla sam: `To je nemoguće. Mogu da im sigurno kažem da to nije tačno'", rekla je. "Pozvala sam ga i ispostavilo se da zaista piše knjigu. Najgori je deo bio kad mi je rekao: `Nameravao sam da ti javim'".

Opra Vinfri je živela s majkom u Milvokiju, kad je kao mlađa tinejdžerka poslata da živi s ocem u Nešvilu. Ona je ranije pričala da mu je zahvalna što joj je nametnuo discilplinu i učio je koliko je obrazovanje važno.

Sad je rekla da je oca poslednji put videla pre nekoliko meseci kad je išao s njom na put u Afriku, ali da često razgovaraju i da se dobro slažu.

"Više bih volela da sam znala da moj otac radi na tome (knjizi). Bilo bi lepo, bio bi red da mi je rekao", prokomentarisala je.

Vernon Vinfri planira da svojoj knjizi da naslov "Things Unspoken" (Neizgovorene stvari), navodi "Njujork dejli njuz".

Pogledajte još