NEMA LAŽI - NEMA PREVARE: Prijovićeva otkrila zašto je operisala nos

Folk pevačica bila je revoltirana zbog toga što su mediji objavili da se podvrgla estetskom zahvatu, ali je na kraju ipak popustila i priznala kako je morala da poseti hirurga.

- Rekla sam sebi da priču koja je izašla u novinama neću da komentarišem i samo sam čekala da me to neko pita. S druge strane, ja od toga ne želim da pravim cirkus. Uvek sam bila iskrena i nikada nisam lagala - započela je Prijovićeva svoje izlaganje.

- Moram vam priznati da sam imala vrlo veliki problem sa disanjem, tako da je bilo neminovno da dođe do operacije. Jedna nozdrva mi je bila potpuno zapušena i prosto sam morala da odem i rešim taj problem - rekla je Aleksandra i time potvrdila pisanje da je u novembru ove godine korigovala svoj nos i rešila zdravstveni problem sa devijacijom.

Iako se u poslednje vreme sve češće spekuliše kako Aleksandra i Filip više nisu zajedno, ta priča je pala u vodu kada se on pojavio na njenom nastupu. Ipak, podrška ostalih Živojinovića je izostala.

- Naravno da je Filip tu, on je moja podrška i uvek je tu za mene. Što se tiče ostalih, oni su otputovali sa Brenom za Beč, jer ona tamo ima koncert - rekla je Aleksandra.

Izvor: Alo!
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.