NEMA LAŽI – NEMA PREVARE: Prijovićeva otkrila zašto je operisala nos

Foto: aleksandraprijovic/Instagram
0

Nedavno je u medijima objavljena priča da je Aleksandra Prijović operisala nos, ali ona to nije želela da komentariše.

Folk pevačica bila je revoltirana zbog toga što su mediji objavili da se podvrgla estetskom zahvatu, ali je na kraju ipak popustila i priznala kako je morala da poseti hirurga.

Rekla sam sebi da priču koja je izašla u novinama neću da komentarišem i samo sam čekala da me to neko pita. S druge strane, ja od toga ne želim da pravim cirkus. Uvek sam bila iskrena i nikada nisam lagala – započela je Prijovićeva svoje izlaganje.

Moram vam priznati da sam imala vrlo veliki problem sa disanjem, tako da je bilo neminovno da dođe do operacije. Jedna nozdrva mi je bila potpuno zapušena i prosto sam morala da odem i rešim taj problem – rekla je Aleksandra i time potvrdila pisanje da je u novembru ove godine korigovala svoj nos i rešila zdravstveni problem sa devijacijom.

Iako se u poslednje vreme sve češće spekuliše kako Aleksandra i Filip više nisu zajedno, ta priča je pala u vodu kada se on pojavio na njenom nastupu. Ipak, podrška ostalih Živojinovića je izostala.

Naravno da je Filip tu, on je moja podrška i uvek je tu za mene. Što se tiče ostalih, oni su otputovali sa Brenom za Beč, jer ona tamo ima koncert – rekla je Aleksandra.

Izvor: Alo!
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.