KAKO SE SLAŽU BUDUĆA SVEKRVA I SNAJKA: Aleksandra Prijović iskreno o odnosu sa Lepom Brenom

Pevačica Aleksandra Prijović je skoro dve godine u vezi sa Filipom Živojinovićem, a sudeći po njihovim osmesima kada se pojave u javnosti, njima cvetaju ruže. Često se spekuliše o odnosu Aleksandre i Lepe Brene, a mlada pevačica otkriva da do svađe sa starijom koleginicom neće doći i da bi im mnogi na njihovom odnosu pozavideli.

- Brena i ja smo u jako korektnim odnosima. Bez obzira na to što sam u vezi sa Filipom, to ne može da naškodi našem odnosu, a pogotovo da zbog toga imam neke pogodnosti u "Grandu". Kao svi ostali pevači, identičan tretman imam i ja. Znam da mnogi misle kako mi neko nešto sređuje preko veze, ali o tome nema ni govora. Zaista mislim da sam svojim trudom i time kako pevam sebe postavila na to mesto na kojem sam - rekla je Prijovićeva, a zatim objasnila kakav odnos ima sa Brenom i Bobom kada su svi u kući.

- Kada sam kod Brene i Bobe u kući, mi komuniciramo sasvim normalno, mogu da kažem da imamo savršen odnos i da tu mesta za svađom i raspravom nema. Svi smo zreli i normalni ljudi, tako da nemamo nekih posebnih nesuglasica, već ako i dođe do nekih problema, mi ih rešavamo razgovorom. Do sada ih nije bilo i nadam se da će odnos naš biti kao i do sada - poručila je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Pogledajte još