LAKU NOĆ, SRBIJO: Dušica Grabović se seli na drugi kontinent, njeni fanovi u suzama!

Dušicine fanove potresla je vest da više neće moći da uživaju u koncetima omiljene pevačice.

Iako je njena turneja po Australiji trebala da traje samo dva meseca, pevačica je ipak odlučila da se odatle neće vraćati, jer samtra sa u matičnoj zemlji nema perspektivu.

Ona se srceparajućom porukom na Instagramu oprostila od fanova:

- Odlazim u Australiju i ne vraćam se više. Ako mi porodica i samo nekoliko prijatelja bude previše nedostajalo, potrudiću se da dođu kod mene i posete jedan od najlepših kontinenata na svetu. Hvala mojoj porodici i mojim pravim prijateljima koji su bili sa mnom i uz mene poslednje dve i po godine, koliko boravim u Srbiji. Vi znate da vas ja volim, to ne moram ni da vam kažem. Okrećem novi list i idem u novi život, jer sam tako odlučila posle dugog razmišljanja. Hvala svima koji su od 2009. godine pratili i poštovali moj rad, voleli moj lik i delo i voleli moje pesme. Bili ste mi vetar u leđa i budite i sada kad odlazim. Ja vas nikada neću izdati. Laku noć, Srbijo, dobar dan, Australijo - napisala je Dušica, a njeni fanovi, iako tužni, poželeli su joj mnogo sreće.

 

Odlazim u Australiju i ne vraćam se više😎 Ako mi porodica i samo par prijatelja bude previše nedoatajalo,potrudiću se da dodju kod mene i posete jedan od najlepših kontinenata na svetu...Hvala mojoj porodici i mojim pravim prijateljima koji su bili sa mnom i uz mene poslednje dve ipo godine koliko boravim u Srbiji...❤️ Vi znate da vas ja volim,to ne moram ni da vam kazem...💞Okrecem novi list i idem u novi zivot jer sam tako odlučila posle dugog razmiljaljanja💪🏼 Hvala svima koji su sve ove godine od 2009 godine pratili i postovali moj rad,voleli moj lik i delo i voleli moje pesme❤️ Bili ste mi vetar u ledja i budite i sada kada odlazim😘 Ja vas nikada necu izdati👋🏽💞 Volim vas❤️❤️❤️ Laku noc Srbijo i dobar dan Australijo...🇦🇮

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on

Autor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još