VREME PAKLENIH VOZAČA: Hristina Popović krši pravila vožnje?!

Simpatična glumica Hristina Popović, iako je aktivna na društvenim mrežama svoju intimu i privatni život vrlo vešto skriva od budnog oka javnosti.

Fotografije koje objavljuje na Instagramu vrlo često su vezane isključivo za posao i snimanja, a možemo da vidimo i nekoliko selfija koje objavljuje sa svojim kolegama glumcima.

Danas je Popovićeva napravila mali izuzetak.

S obzirom da je hladne zimske dane zamenila toplim i otputovala na Bali, glumica se pohvalila fotografijom na kojoj je prijatelj vozi motorom.

Iako se čini da su zahtevi za ponašanje u saobraćaju ispunjeni, te glumica i njen vozač imaju zaštitne kacige, ipak deluje da su oboje prekršili pravila jer je glumica morala da ovekoveči momenat, te je u toku vožnju izvadila telefon i uslikala selfi. Ovo im je svakako odvaličilo pažnju sa puta pošto su oboje gledali u kameru, a sigurni smo da ovo nije samo jedna fotografija, jer kao svi mi, i Hristina je definitivno slikala nekoliko puta kako bi napravila onu savršenu.

Podsećamo, glumica poslednjih dana vredno prikuplja glasove fanova kako bi ušla u rijaliti šou u koji se prijavila na izbor za veliku avanturu u kojoj će grupa ljudi iz različitih krajeva sveta napraviti krug oko Severnog pola na sankama.

Hristina će predstavljati Srbiju, a pored dobre psiho-fizičke forme, naviknutosti na kamere, društvenosti, samouverenosti i drugih preduslova za učešće u jednom ovakvom poduhvatu, traži i podršku prijatelja i fanova.

Autor: nadlanu.com/D.M.P.

Foto: hristina_popo/Instagram

Pogledajte još