Dečija predstava "Bajka o Crvenkapi" i horovi "Karpati" i "Bački pevači" danas na Trgu slobode

Na raspevanoj jelki nastupio je dečiji hor "La La Studija" iz Novog Sada, a naš gost je bio Jovan Matić, frontmen grupe "Gift".

Danas od 17h vas pozivamo na dečiju predstavu "Bajka o Crvenkapi". Pozorište iz kofera napravilo je novu predstavu za našu decu koja je adekvatna njihovom uzrastu, jer poznata bajka o Crvenkapi koja sada odlazi na doček Nove godine kod svoje bake, nijedno dete neće ostaviti ravnodušnim. Tu je naravno i savremeni vuk koji peva i igra, ali je sam, pa zato on, iako je gladan, ipak želi da sa nekim dočeka Novu godinu! Puno lepe muzike, prelepe lutke, smešan (ne strašan) vuk, narator koji sticajem čudnih okolnosti postaje lovac i naravno Deda Mraz zabaviće naše mališane onako kako to rade samo glumci profesionalci!

Od 18h na raspevanoj jelki zapevaće horovi "Karpati" i "Bački pevači".

Dođite da se družimo na Trgu slobode!

Zimska čarolija je i ove godine ponovo na Trgu slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo. 

Pogledajte još