Razgovor sa Novosađanima: Kako smo slavili Božić i Novu godinu ‘50s i ‘60s

U organizaciji kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a u sklopu festivala ”Novosadski Winter Fest” u ponedeljak, 16. decembra u 16 časova, u Gerontološkom centru "Liman" održaće se razgovor na temu "Kako smo slavili Božić i Novu godinu '50s i '60s".

Ove godine u sklopu festivala postoji i mnogo novih sadržaja u različitim prostorima širom grada. Između ostalog, tu je i razgovor sa Novosađanima o tome kako se u našem gradu praznovalo pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, a ovih običaja prisetićemo se uz korisnike centra kojima u duhu praznika poklanjamo posebnu pažnju ovog decembra.

Ovo je samo jedna od pratećih aktivnosti ovogodišnjeg festivala “Novosadski Winter Fest” koji se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Udruženja Subsidium, a pod pokroviteljstvom Vojvođanske banke – OTP Group, BIG Shopping centra, kompanije Coca-Cola, Heineken, Orbit, emmezeta i Cineplexx Promenada a koji će trajati na Trgu slobode sve do 30. decembra 2019. godine.

Podsećamo sve zainteresovane i da će se, u četvrtak, 12. decembra u 19 sati, u Muzeju Vojvodine održati besplatan Božićni koncert o čemu više možete saznati OVDE.

Više informacija o festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici – Novosadski Winterfest

Pogledajte još