Ribella plasirala na tržište inovativni suhomesnati proizvod

Suhomesnati proizvodi od čistog mesa tune, kao zdravija varijanta suhomesnatih proizvoda, odnedavno se mogu naći na tržištu.

Brend Ribella je na tržište plasirala salamu od fileta tune, kao i stišnjene i dimljene filete tune i trenutno je jedini proizvođač ovog delikatesa u regionu, a i šire.

Kao veliki poznavalac mesa ribe i njegovih kvaliteta, ova kompanija se odlučila da meso tune, kao jedno od najvalitetnijih mesa uopšte, uvede na tržište u novom obliku i u prepoznatljivom ukusu.

Tehnolozi ove kompanije razvijali su ovaj proizvod više od godinu dana i za to vreme imali više od 150 industrijskih i drugih proba. Noseća sirovina ovog proizvoda, koji je na tržište plasiran pod imenom Ribella Tunino, je čisto meso tune i on ne sadrži druge delove mesa, kosti, iznutrice ili hrskavicu, kao ni mehanički otkoštano meso.

Za proizvodnju Ribella Tunina koristi se meso bedra tune koje spada u najvalitetnije delove tela tune. Ovo meso spada u najveće prirodne izvore omega 3 masnih kiselina, tzv. esencijalnih kiselina koje organizam ne stvara sam, već se unose kroz hranu.

Ribella Tunino, jedini suhomesnati proizvod od čistog mesa tune, može se naći u svim većim supermarketima u Srbiji a od naredne godine planiran je njegov izvoz u zemlje regiona.

Foto: Promo

Pogledajte još