Women' Secret

Kreatori modne kuće WOMEN’SECRET novom kolekcijom za proleće-leto 2010. predstavili su mnogo više od prepoznatljivog ženskog rublja. Kupaći kostimi, pidžame, spavaćice, veš, prateći modni detalji izgledaju naprosto neodoljivo. Udobni su, napravljeni od najkvalitetnijih materijala, a cena im je veoma pristupačna.

Kolekcija Vintidž inspirisana je likom Vini Pua, i tonovima plave, sive i crne boje. Kolekcija Spring Čelzi, nosiva u svim prilikama, inspirisana je bljeskom svetlosti boja prirode i iskonskom svežinom. Kolekciju odlikuju karo, štraftasti i cvetni detalji, nežni ženstveni materijali, džins naglašen unakrsnim šavovoma i detaljima u ručnom radu.

Kolekcija Soft etnik, predstavljena je kroz klasični bikini, dok su ostale forme nadahnute višestrukim kulturnim uticajima – gladijatorske sandale, tunike, maksi haljine, jednodelni kombinezoni, minići, strukirani sakoi. Ovo je kolekcija za samosvesnu ženu izraženog ličnog stila. Sofisticiranost uticaja Indije ogleda se u originalnim batik otiscima na bledim, crvenim, zelenim i tamno plavim pozadinama.

Kolekciju Simpl lajf, čine pamučni artikli u klasično-opuštenom maniru izrade, strukirane bluze na tanke i kontrastne štrafte, dvobojni i višebojni otisci u slobodnom i tropskom stilu pružiće vam neizmerno zadovoljstvo. Krojevi su komforni uz mnoštvo mini-detalja poput kombinezona, šorceva i minića. Dominiraju tamniji tonovi pomorske teget, crvene i zelene – kao i prirodno rustične boje u retro maniru – plava, oker i koralna. 

Naravno, kad god su revije, tu je i mnogo poznatih ličnosti, među njima ovog puta i predsednik LDP-a Čeda Jovanović sa suprugom Jelenom, zatim Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, Dalibor Andonov Gru sa Danicom, Dragutin Topić... Reviju je, na iznenađenje prisutnih, zatvorila sportistkinja Biljana Topić, supruga Dragutina Topića.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još