DRAMA U ZRENJANINU: Majka Slobe Radanovića umalo preminula!

Draginja, koja je srčani bolesnik, kaže da je mnogo pogađa sve što se dešava njenom sinu u rijalitiju.

- Ja sam bolesna, znate da imam problema sa srcem, ne mogu više da izdržim da mi dete razvlače sve novine. Pala sam ispred kuće, evo, ne mogu da se pomerim iz kreveta, dolazi jedna žena da me čuva, mogla sam glavu da izgubim - izjavila je Draginja i objasnila šta joj se dogodilo.

- Pre šest dana izašla sam ispred kuće da prostrem veš. Moj muž nije bio tu, izašao je da plati račune. Odjednom mi je pao pritisak, ne znam ni šta se dogodilo. Muž je naišao i pronašao me kako ležim bez svesti, odmah me je odveo u Hitnu. Da me on nije pronašao, ne bi me ni zatekli živu. Pao bi mrak i boga pitaj koliko bi im trebalo da me nađu - rekla je Slobina majka i nastavila:

- Povredila sam glavu i desnu ruku, isto kao moj Sloba, mi smo toliko povezani da je njegova povreda bila neki znak, evo, isto se i majci desilo. On je oko moje, samo da izađe iz rijalitija, jedva čekam da ga vidim, da ga dočekam. Sada ne mogu da se pomerim iz kreveta, muž je morao da nađe jednu ženu koja dolazi da mi pomogne i da me čuva.

Draginja ne krije koliko joj teško pada sve što se piše o Slobi.

- Dokle više, šta je moje dete uradilo? Te on je agresivan, te ubiće Lunu... Pa on mrava ne bi zgazio, ja sam ga rodila, ja najbolje znam kakav je. On ne ume ni da se brani, sve na njega svaljuju krivicu. Sekiram se šta će biti sa tom rukom kada mu skinu zavoje, moraće da ide na terapiju - zaključila je Draginja Radanović.

Izvor: Alo!/Srpski telegraf
Foto: TV Pink - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još