NOVI DOKAZ PROTIV MARJANOVIĆA: Zorana odala Jelenina burma?

Rok za podizanje optužnice protiv supruga ubijene pevačice sve je bliži, a dokazi protiv njega se u poslednjim danima istrage sve više gomilaju. Uz rezultate baznih stanica, koji su pokazali da su ubijena pevačica i njen suprug Zoran Marjanović bili u neposrednoj blizini u trenutku njene smrti, sudu će biti predstavljeni i novi dokazi o kojima se dosad nije govorilo u javnosti.

Naime, jedan od ključnih dokaza biće i DNK koji je izolovan sa pevačicinog domalog prsta desne ruke, a koji je najverovatnije ostavio ubica kada joj je na silu skidao venčani prsten koji do danas nije pronađen!

Kako otkriva izvor iz istrage, pronađeni uzorak DNK nije potpun, a beogradski forenzičari su u prvim danima istrage utvrdili samo da pripada muškoj osobi.

- Zajedno sa još nekim dokazima, i ovaj uzorak je po nalogu tužilaštva poslat na veštačenje u inostranstvo, gde je savremena tehnologija uspela da ga poveže sa DNK tragom pronađenim na donjem delu trenerke ubijene pevačice. Potvrđeno je da je u pitanju profil Zorana Marjanovića. Prethodno, tragovi blata na njegovim pantalonama potvrdili su da je bio na mestu gde je bačen pevačicin leš, iako je sve vreme tvrdio da nikada nije ni prišao kanalu - kazao je izvor iz istrage.

On dodaje da je među novim dokazima i otisak cipele koji je takođe veštačen u inostranstvu.

- Često se spekulisalo o Zoranovim cipelima i tragovima na nasipu, a jedan od glavnih dokaza o kojima se i dalje ne priča jeste upravo otisak cipele, pronađen suprotno od nasipa, na drugoj strani kanala u Borči gde je pronađen pevačicin leš. Taj otisak ukazuje da je ubica nakon zločina pobegao zemljanim putem u pravcu naselja Crvenka, kao i da ga je u tom pravcu čekao automobil sa saučesnicima - dodaje izvor.

DOKAZI PROTIV ZORANA

DNK tragovi pronađeni na žrtvi i u okolini

Listinzi mobilnih telefona i analiza baznih stanica

Tragovi borbe na njegovim rukama

Tragovi blata i otisci cipela

INDICIJE PROTIV ZORANA

Sumnjiva prijava nestanka

Poligraf prolazio jer je koristio sedative

Kontradiktorne izjave

Kuća oprana varikinom

Jedan mobilni koji nije veštačen pronađen na ulici

Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović, povremeno pevuši u ćeliji Centralnog zatvora, a odgovor na pitanje čije su to pesme, čuvare je ostavio bez teksta.

- Stihovi koje u poslednje vreme neprekidno pevuši nikome nisu zvučali poznato. Kada su ga čuvari posle izvesnog vremena pitali čije to pesme peva, on je na zaprepašćenje svih njih rekao: „Moje pokojne žene“ - ispričao je izvor iz CZ.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Pogledajte još