U ritmu fudbala

Spektakularni dolazak FIFA trofeja u okviru "Koka-koline" svetske turneje proslavljen je VIP žurkom u Expo XXI centru na Novom Beogradu. Brojne ličnosti iz javnog života bile su u prilici da vide najpoznatiji sportski simbol na svetu i da podele strast prema fudbalu.

Uz vrele afričke ritmove i zvuke poznate K’naanove himne turneje trofeja, atmosferu je dodatno zapalio Dragoljub Đuričić i The Drums Company. Program je vodio poznati voditelj Dragan Ilić, a prisutnima su dobrodošlicu poželeli Sotiris Janopulos, generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

Sve zvanice i domaćini složili su se da je dolazak FIFA trofeja u Srbiju za svakog istinskog ljubitelja fudbala neverovatan osećaj i nezaboravno iskustvo koje imaju priliku da podele sa ljudima širom sveta.

Želela bih da se zahvalim "Koka-koli" što je organizovala ovaj veličanstveni događaj, i posebno mi je drago što je FIFA trofej Svetskog prvenstva tri dana u poseti vašoj prelepoj zemlji", rekla je Karolina Lamačova, predstavnica Fife.

FIFA trofej boravi u Srbiji od 31. marta do 2. aprila. Prilikom njegovog boravka u Beogradu, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu imaju šansu da uživo i iz blizine vide pravi trofej FIFA Svetskog prvenstva, jedan od najpoznatijih i najcenjenijih sportskih simbola na svetu.

Navijači i ljubitelji fudbala imaju priliku da se slikaju pored trofeja, ali i da vide specijalne 3D snimke nezaboravnih momenata FIFA svetskih prvenstava, što je prava poslastica za sve fudbalske fanove.

Da podsetimo, trofej, koji je krenuo na turneju iz Fifinog sedišta u Cirihu 21. septembra 2009, posetiće 84 zemlje na 5 kontinenata.

N.D.

Pogledajte još