OŠ "Sveti Sava", predstava "Čarobna dolina" i koncert flauta "Jakov Srejović" danas na Božićnom seocetu

Izložba je realizovana sa blagoslovom Njegove Svetosti patrijarha srpskog g. Irineja, a otvorio ju je Njegova Ekselencija Tomaš Njegođiš, ambasador Republike Poljske u Srbiji.

Današnji program na "Božićnom seocetu kod Hrama" počinje nastupom učenika OŠ "Sveti Sava" od 18 časova.

U 19 časova pogledajte dečiju predstavu "Čarobna dolina" pozorišta lutaka "Pinokio". Predstava "Čarobna dolina" odigrava se na jednom čarobnom mestu gde se snovi ostvaruju, gde se tajne otkrivaju u nesebično daruju. Mala Vila i njen pomoćnik Cvetko, žive radosno u čarobnoj dolini i oni, sa svakim ko se nađe u njihovoj dolini veselo dele svoja znanja, ljubav i radost. I zato "svako ko dođe u Čarobnu dolinu dobija neki dar na poklon, od koga postane bolji, lepši i srećniji". Ova predstava namenjena je i deci i odraslima, je priča o ljubavi, o hrabrosti, dobroti i radosti.

Od 20 časova očekuje vas koncert flauta "Jakov Srejović". Ansambl je osnovan na inicijativu flautiste Ljubomira Dimitrijevića u Beogradu 1987. godine.

Pridružite nam se na "Božićnom seocetu kod Hrama".

„Božićno seoce kod Hrama“ po prvi put se održava na platou ispred Hrama Svetog Save od 4. do 28. januara 2018. godine.

Svakog dana, posetioci će uživati u nastupima dečijih i crkvenih horova na jedinstvenoj konstrukciji – božićnoj jelki, imaće priliku da se provozaju fijakerom oko samog Hrama, u drvenim kućicama pronađu različite poklone, rukotvorine, suvenire, ukrase, tradicionalne specijalitete i prisustvuju mnogim drugim aktivnostima.

Pored muzičkog programa, posetioci će imati priliku i da pogledaju različite pozorišne predstave, izložbe i filmove.

Više informacija o manifestaciji i programu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.bozickodhrama.rs i Fejsbuk stranici – Božićno seoce kod Hrama.

Manifestaciju „Božićno seoce kod Hrama“ u saradnji sa Hramom Svetog Save i pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Gradske opštine Vračar, organizuju kompanije „Color Media Communications“ i „Ninamedia“.

Prijatelji manifestacije su: Lukoil, CEBEF, Erste banka, Raiffeisen banka, Next, PDM Agro Fruit, Heineken Srbija, Generali osiguranje, Swisslion Takovo, Harmonija ketering, Dexy Co Kids, Omladinsko pozorište Dadov.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.