SUD ĆE PROCENITI KO JE ŠTA RADIO: Anabela tužila Kiju!

Marija Kulić, Miljanina majka, ne podražava blogerkin postupak što je ušla u vezu sa Slobom, a ni Kiju koja je ušla da živi sa njima u Beloj kući.

- Ja nikako ne opravdavam Lunu, ali ova devojka da posle svega uđe da gleda tu, oni su započeli vezu, neće oni sada tu kada je ona došla da kažu, e beži tu, ne znam koji je to razlog. Meni je to van pameti - rekla je Kulićeva.

Anabela je povodom ovoga prokomentarisala da je tužila Slobinu suprugu zbog toga što ju je pre ulaska u rijaliti uznemiravala porukama, što je Mariji u prvih mah bilo apsurdno, ali kada je pevačica iznela sve činjenice, ona je zanemela.

- Ja sam majka tri ćerke, nije u redu da mi se preti ni na kakav način. Imala sam pravo da komentarišem, ona mi je to zamerila i Kija mi je vrlo otvoreno zapretila. Na sudu i policiji je da proceni da li je ta pretnja bila ili ne - rekla je Anabela, a potom dodala:

- Pretila mi je telefonom pre nego što je ušla u rijaliti i onda je rekla da joj je hakovan ili ukraden (telefon) šta već... - objasnila je pevačica.

Izvor: Alo!
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još