MIR, MIR, MIR - NIKO NIJE KRIV: Lepi Mića presudio Mikijevom opstanku u Zadruzi

Ipak, pčelar nije diskvalifikovan iz takmičenja, već je kažnjen direktnom nominacijom, a Lepi Mića presudio je o Mikijevom opstanku. Naime, iako ista pravila rijaliti programa važe za sve ukućane, produkcija je ovoga puta rešila da donese odluku o Mikiju nakon razgovora sa Lepim Mićom. Pevač je, na kraju, presudio da Đuričić nastavi svoje učešće, jer je izneo da ga Miki nije teže povredio.

Inače, tuča je izbila nakon što su zadrugari na sastanku raspravljali o zadacima koja dobijaju od Velikog šefa. Došlo je do sukoba između Miće i Mikija, jer je pčelar pevaču zamerio što odbija zadatke i samim tim minira ostale zadrugare koji žele da učestvuju u zadatim igrama. Ovoga puta, zadrugari nisu mogli da se usaglase oko toga ko će biti režiser filma koji treba da se snimi u okviru zadatka, a Saška Karan i Lepi Mića delili su mišljenje da Miki ne treba da bude režiser. Ipak, kako nije mogao da se obuzda u verbalnoj raspravi, Miki je fizički nasrnuo na Miću, nakon čega je odmah reagovalo i obezbeđenje.

- Polomiću te, pi*ka ti materina - urlao je Miki na Miću udarajući ga.

- To je taj Miki, eto vam ga - ponavljala je Saška koju su svi ukućani optužili za ovaj incident.

Istog trenutka, svi ukućani su skočili kako bi razdvojili dva suparnika, a nakon što je Mikija odvelo obezbeđenje, zadrugari su nagađali da li će se Miki vratiti. Veliki šef obavestio je zadrugare da je Miki kažnjen direktnom nominacijom, a ta vest posebno je obradovala Baneta Čolaka.

- Prvi put sam danas pustio suzu. Bilo mi je žao. Miki je skoro imao jednu tragediju u porodici. Zajedno smo provodili dane ovde. Ne opravdavam to što je Miki uradio, ali mi je mnogo krivo - iskren je bio Bane, dok je Mića poručio da se ne plaši nikoga.

- Živ sam i zdrav, mislio sam da je gospodin jači. Nisam nikoga uvredio, opsovao, rekao ružnu reč. Samo branim svoj stav. Nisam došao da popuštam nekome. Došao sam za sebe! Pričao sam o stavu, a to je da imam pravo na svoje mišljenje i neću popustiti - rekao je Mića i dodao:

- Nisam nikakva pi*kica! Samo se Boga bojim! Nikoga se ne bojim! Može da bude veći od mene 500 puta! Nisam pi*ka mala i opet kažem da ja njega ne mrzim! U to vam se kunem! On mene mrzi i to je problem! Ovo od danas sam zaboravio, ništa mu nisam rekao! Ja sam mu prijatelj i to me boli. Je l' ovo igra?! Nisam zaslužio ovo! Da li treba zbog izbora režisera da mi neko otkine glavu?! Da li je to moguće?! - urlao je Lepi Mića.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još