Za subotu, 10. april 2010.

BEOGRAD, 10. aprila 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje su posvetili slučaju Katarine Rebrače osumnjičene da je proneverila sredstva iz svog humanitarnog fonda.

ALO - Povodom hapšenja Katarine Rebrače naslov "Katarina na minđuše spiskala 300.000!". List piše da se planira otmica bivšeg komandanta Crvenih beretki "Zemunci planiraju otmicu Legije". Pod naslovom "Al Kaida će napasti meč Srbija-Nemačka" list piše o pretnjama pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

BLIC - O slučaju Katarine Rebrače u "Katarinina majka mozak prevare". O sukobu interesa u "Direktor 'Puteva Srbije' sam sebi nameštao poslove". Trener italijanskog fudbalskog kluba Katanija Siniša Mihajlovičh kaže "Želim da vodim Zvezdu".

VEČERNJE NOVOSTI - O sinoćnjem incidentu u Beogradu "Bomba raznela otmičara". "Bez duplih funkcija!" o dugoočekivanoj odluci Agencije za borbu protiv korupcije. U "Mamograf 'skenirao' manekenku" list piše da je Katarina Rebrača izvedena pred istražnog sudiju.

DANAS - Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dacić kaže u intervjuu: "Prava politika otklanja dilemu 'Kosovo ili EU'". Književnik Mihajlo Pantić kaže "Pisac nikada nije sam kod kuće".

KURIR - List prenosi intervju sa bratom ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, Jovom:"Znam ime ubice moga brata Slavka!". List piše i o osveti zbog ubistva dve devojke u Ćupriji "Prebijen otac ubice iz Ćuprije".

POLITIKA - O sinoćnjim burnim dešavanjima na beogradskim ulicama "Oteo taksistu, pucao u policiju, raznela ga bomba". O izgradnji Koridora 10 u "Vreme curi, Koridor čeka". Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže u intervjuu: "Kapetana Dragana ne očekujemo u Srbiji". O plagijatima radova studenta preuzetim s Interneta u "Klikom do diplome".

PREŠ - U "Minđuše plaćala 300.000" list piše kako je Katarina Rebrača trošila pare sakupljene za obolele od raka. List piše i da političari "Vode izbornu kampanju državnim parama!" O sujeverju u Srbiji u "Čak 73 odsto Srba veruje u magiju!"

Pogledajte još