GAGI VAN SEBE ZBOG NAPADA MILJANE NA LUNU: Ako ne smire tu bolesnicu, otkriću celu istinu o svemu!

Miljana Kulić je svojim ulaskom u Zadrugu podigla ogromnu prašinu, a svakodnevni sukobi sa zadrugarima ne prestaju. Tako je bilo i u poslednjem žestokom obračunu između nje, Lunu Đogani i Slobe Radanovića, zbog stvari za koje je smatrala da su joj oni ukrali. Nakon toga izbio je opšti haos, a Luna i Sloba su čak spakovali stvari u želji da napuste Zadrugu.

Povodom cele ove situacije pozvali smo Gagija Đoganija, koji kaže da je zabrinut za Lunu, te da je njegovoj ćerki teže nego što je bilo mučenima u Aušvicu.

- Mislim da je to sve instrukcija. Počelo je od Saške i Miće koji su navalili na godišnjicu, da bi udarili na Lunu i Slobu. Treba da ih bude sramota, i ja ću uraditi sve, i neke pravne stvari ću da povučem, i ako treba preskočiću ogradu i zaštitiću svoje dete! Žao mi je svog deteta što se nervira i što prolazi takvu torturu, ja sam produkciju nazvao i rekao sam da mogu da diraju Lunu, ali da diraju Anabelu i da etiketiraju Lunu da je ona šmrkala sa Gastozom, da ona (Miljana) napada sve živo, sve ljude unutra napada, a posebno Lunu, a dobro zna da Luna i Sloba drže rijaliti. Ne budem li video neki boljitak tamo, da smire tu budalu jednu, tog retarda, tu bolesnicu... Ako tu bolesnicu ne budu smirili, ja ću da otkrijem celu istinu o svemu! - priča Gagi.

Na pitanje o kakvoj istini je reč, kazao je da ne želi da priča o tome, ali da on dobro zna o čemu govori.

 

Kako kaže, ljude iz produkcije je zamolio da niko od učesnika ne meša ničije roditelje u međusobne svađe.

- Oni kažu da nemaju uticaja. Rekao sam samo: "Molim vas, nemojte da mešate roditelje". Saška vređa mene prvenstveno, Anabelu vređa. Oni se ne drže dogovora i pravila, kazne Lunu kada oni hoće, zato što je ušla u kupatilo, a nekog Mikija koji je osvojio onu sobu tamo i koji radi šta hoće... Mislim, nisu pravila za sve ista! Instrukcije se dobijaju, svi su providni, Mića, Saška i naravno oni će da proslave pet godina (veze, Kija i Sloba, prim. aut.) samo da bi udarili na Lunu i Slobu! Pa, dokle više?! - kaže Đogani.

Na pitanje da li će tužiti Miljanu zbog izgovorenih reči, Gagi kaže da se sprema da otkrije celu istinu.

- Spremam celu istinu, otkriću celu istinu! Planiram da tu bolesnicu, koja nema milosti... Smatra da ako je trudna da ne može niko da je smiri. Ja sam zvao produkciju i rekao sam da je smire, nije moja Luna željna njene "cedevite", nije problem "cedevita". Svi zadrugari su rekli da Luna to ne radi, jer nije željna "cedevite", a ona (Miljana) je željna svega, mučenica. Ide tamo, žicka cigare to je mnogo jadno i bedno. Moje dete je ekstra, napada je Saška, nahuškava Kiju, sve su to igre, sve ja to kapiram, nemam ja ništa protiv toga, generalno, ali mora da postoji crvena linija gde ne može da se prašta. Ajmo sada da Anabela diže neku optužbu, da se bavimo sudstvom. Što se ne pošalje pismo da se ne diraju roditelji, na početku je bila priča da ne smeju da se diraju porodice, da će biti kažnjeni, ja sam to rekao Milici i produkciji. Ja sam rekao "smirite Miljanu, i u igri rijalitija postoji crvena linija"! - kaže Gagi.

Na pitanje kako Anabela reaguje na celu situaciju, Gagi kaže - gore od njega.


- Pa deset puta jače od mene, još gore, bolje nemojte da je zovete. Mnogo nam je teško, prolazimo kroz jedan težak momenat, težak period i lično se plašim za svoje dete, da li će izaći normalno ili će biti neka "luda Nasta". Ovo što se tamo dešava je jedan klasičan Aušvic! Ne daju im da spavaju, da jedu, maltretiraju ih i oni zlostavljaju moje dete! Oni zlostavljaju i Slobu i Lunu, treba da ih bude sramota, njih 30 i kusur! Ja se osećam kao roditelj katastrofa i ne gledam Zadrugu više. Da moje dete neko optuži da je ona uzela "cedevitu"... Moje dete sve ima u životu! Miljana je opasnost po društvo, opasnost po ljude unutra, može neko da je udari i može da odgovara zbog toga, jer ona dovodi ljude do tih stvari - kaže Gagi i dodaje:

- Može neko da je udari, a ona je trudna. Oni su namerno ubacili nju, da može tako da se ponaša i da pređe crvenu liniju, da je neko udari i da neko dobije zatvor, zato što ona nosi bebu, a pri tom sve druge teroriše. Juče budi Viktoriju za upaljač, budaletina. Gde je tebi osnovna kultura da budiš ljude zbog upaljača?! Kad nije bio završen zadatak zbog Jelene, svi su ćutali. Niko ne sme da napadne Jelenu, jer Jelena Krunić jedva čeka da je neko napadne. Saška ne sme nikog da napadne jer je pi*da. Što ne napadne Miljanu?! Ne sme, plaši se, pa udari na Lunu. Svi na Lunu! Kakav je to način?! Ta tortura traje 5 meseci. To je klasičan teror, zarad čega? Za gledanost? Da li oni imaju malo milosti, imaju li oni svoju decu?! - ljutito završava Gagi.

Izvor: Telegraf.rs/D.B.

Foto: Foto: Instagram/gagidjogani, Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.