Za utorak, 13. april 2010. godine

BEOGRAD, 13. aprila 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje su posvetili o planovima za ubistvo najviših zvaničnika u zemlji, podnošenju peticije za vanredne izbore premijeru Mirku Cvetkoviću i izboru novog guvernera Narodne banke Srbije.

ALO - O kupovini fabrike "Zastava elektro" pod naslovom "Srbija plaća Korejcima 1,5 miliona evra da kupe našu fabriku". "Partizan ostaje bez trenera?!" list piše da je Goranu Stevanoviću kovertiran otkaz u Partizanu.

BLIC - "Šarić planirao da ubije Tadića" o planu osvete nakro-klana Darka Šarića. O aferi povodom hapšenja Katarine Rebrače "Majka svaljuje krivicu na Katarinu". O dolasku svetskih kardiologa u Beograd "Žicama sprečavaju infarkt".

VEČERNJE NOVOSTI - O planu ubistva državnog i policijskog vrha Srbije "Šarić spremao atentat na Tadića". "Izbora neće biti" o razgovoru premijera sa predstavnicima opozicije koji traže prevremene izbore. O novom zakonu o visokom obrazovanju "Brucoši čiste godinu".

DANAS - O planiranim atentatima na državni vrh "Šarići planirali atentate na Tadića, Malovićevu..." . O kandidatu za novog guvernera "Šoškić zvanično kandidat". O peticiji građana za vanredne izbore koju su predstavnici opozicije predali premijeru "Razgovor gluvih u Nemanjinoj".

KURIR - Pod naslovom "Šarićeva odmazda" o planiranim atentatima na državni vrh Srbije. "Otkaz" o odlasku trenera Gorana Stevanovića iz Partizana.

POLITIKA - Intervju sa kandidatom za novog guvernera NBS "Obavezne rezerve mogu se relaksirati". O predaji peticije za nove izbore "Opozicija pojačava pritisak na vlast" . O pretnji ubistvom visokih zvaničnika "Mafija preti ubistvom Tadiću, Radisavljeviću, Malovićki i Homenu". "Oduzima se imovina bivših čelnika PIK Zemun", o zahtevu višeg tužilaštva.

PREŠ - O zapleni imovine "Rukovodstvu PIK Zemun oduzete čak dve milijarde". O slučaju Katarina Rebrača "Rebrača za zakup džipa dala dva miliona". Predlog ministarke finansija Diane Dragutinović "PDV ide na 22 odsto".

PRIVREDNI PREGLED - "Konkurencija povećava rast" o Međunarodnoj konferenciji o konkurenciji koju je u Beogradu otvorio premijer Mirko Cvetković. "Šoškić kandidat za guvernera" o zvaničnom kandidatu za guvernera NBS.

Pogledajte još