DUNJA ILIĆ RASKINULA S DEČKOM: Biću gora nego što sam bila pre naše veze!

Dunja Ilić pre par meseci "oprostila" se od života i karijere u Srbiji, te je svoju sreću potražila kraj dečka u Italiji.

Međutim, stvari sa izabranikom nisu išle po planu kako je ona zamislila. Prvo im se desila saobraćajna nezgoda, a zatim i nesuglasice zbog kojih su, navodno, raskinuli. Povodom toga pevačica se oglasila putem društvenih mreža:

- Možda sam luda, ali meni treba mnogo više ljubavi. Ti nisi znao da mi je daš i sada je kraj. Gotovo je. Biću gora nego što sam bila kada si me upoznao. Ovo je kraj i za svaki zagrljaj i poljubac koji nisi znao da osetiš. Rekao si mi: "Bićeš pribranija sutra". Biću ona stara koja nema nikog. Zašto si se dopisivao sa svakom ženom koja nije dostojna ni da mi poljubi stopala? Kraj je, a ti misliš da ću te zvati sutra, međutim jača sam nego ikad. Ove noći slagao si najveću stvar, slagao si da me voliš - napisala je povređeno Dunja uz zajedničku fotografiju.

A post shared by Dunja Ilic (@dunyailich) on

Ova Dunjina objava možda i ne bi bila toliko iznenađujuća da samo dva sata pre toga nije objavila fotografiju sa večere u društvu svog dragog.

Diner with my love ❤️

A post shared by Dunja Ilic (@dunyailich) on


Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/dunyailich

Pogledajte još