Akustični repertoar Strahinje Jajića i DJ Flex večeras na Trgu slobode

U prepunoj Galeriji Matice srpske održana su dva vođenja "Ljubav kao inspiracija" o ljubavnim pričama koje kriju umetnička dela u stalnoj postavci galerije.

Ništa manje zainteresovanih nije bilo ni u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine gde su se u punoj kino sali prikazivali ljubavni filmski klasici: Kazablanka, Praznik u Rimu i Doručak kod Tifanija.

Današnji program nastavljamo na Trgu slobode. Od 18h nastupiće Strahinja Jajić sa svojim akustičnim repertoarom, a od 19h DJ Flex.

Dobrodošli!

Novosađani i turisti mogu svakog dana od 18 i 19 časova da uživaju u raznovrsnom programu na centralnom gradskom trgu – nastupima akustičnih bendova i umetnika koji izvode klasičnu muziku, a vikendom će biti organizovane plesne večeri i nastupi dečijih vokalnih sastava.

Posetioci će biti u prilici da prisustvuju promocijama knjiga sa temom ljubavi, ljubavnim pričama koje se kriju iza najvećih umetničkih dela galerija, maratonu filmskih klasika, turističkoj turi kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog, Galerijom likovne umetnosti poklon-zbirkom Rajka Mamuzića, Muzejom savremene umetnosti Vojvodine, Arenom Cineplex i drugima.

U drvenim kućicama, i ove godine izlagači će tokom trajanja festivala nuditi hranu, piće i rukotvorine. Trg ponovo krasi zid od prirodnog cveća „Flower wall“ na kom je na 30 svetskih jezika napisano „ljubav“. Posetioci mogu da se fotografišu kod „vrata ljubavi“, „kissing pointa“ i retro zida sa ramovima za slike, a svi oni koji budu želeli, mogu se da se provozaju fijakerom ljubavi ili karuselom.

„Festival ljubavi“ organizuju „Color Press Grupa“ i kompanija „Ninamedia“, uz podršku Grada Novog Sada. Manifestacija traje do 17. februara, a više informacija i program festivala možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2018 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Unicredit banka i Heineken Srbija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.