POSLE 13 GODINA NAPUSTILA PINK: Lea Kiš odbila da vodi jutarnji program

Voditeljka i autorka emisije „Nedeljno popodne“ dala je otkaz, a jedan od glavnih razloga je taj što nije želela da vodi jutarnji program, što joj je bilo ponuđeno.

Njena emisija, koja je zabavnog karaktera, prestala je da se emituje otkako je rijaliti „Zadruga“ postao popularan i na neodređeno vreme je skinuta sa programske šeme. Od tada je na voditeljkinu adresu došlo više ponuda za transfer. Kada je dobro razmislila o uslovima koji su joj ponuđeni, otišla je kod vlasnika Pinka Željka Mitrovića i ljubazno se oprostila od njega. U ime dugogodišnje saradnje i fantastičnih rezultata koje su zajedno postigli, jednom drugom su prijateljski pružili ruku i rastali se na fin i kulturan način.

Lea će najverovatnije potpisati ugovor sa Junajted medijom jer će tako imati deset televizija na raspolaganju, a svakako je transfer praćen dobrim finansijskim uslovima. Njoj je u interesu da ponovo ima emisiju u zabavnom segmentu kao što je „Nedeljno popodne“ jer smatra da to odlično prolazi na našem tržištu. Ona je bila kraljica rejtinga čiji je projekat više od deceniju pratilo preko dva miliona gledalaca, a pored toga imala je sjajan kapital zbog brojnih sponzora koje je reklamirala.

- Zasad još ništa neću komentarisati, saznaćete sve 1. marta - kratko je odgovorila voditeljka novinarima.

Izvor: Kurir
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još