IMAM PRAVO DA VOLIM SVOJU ZEMLJU: Igor Rakočević tvrdi da ima stvari koje su bolje u Srbiji nego u Americi!

On je podelio fotografiju na kojoj je pozirao na traktoru, a ispod i duži status gde je napisao kako svako ima pravo na svoje mišljenje, ali da je on jedan od onih koji sa sigurnošću tvrde da su neke stvari bolje u Srbiji nego negde "preko".

- Ponekad mi stvarno zasmeta kad neko non- stop kritikuje i priča loše o svojoj zemlji. Uglavnom to rade oni koji nisu nikada ni izašli iz svoje zemlje pa gledajući manipulatorsku obmanjivačku propagandnu sadržinu mahom američkog porekla na TV ekranima misle da znaju kako je stvarno tamo negde 'preko'. Naravno, postoje stvari koje su bolje u inostranstvu, ali hajde ovog puta da se osvrnemo na par stvari koje su bolje kod nas, nego recimo u Americi. Porodiljsko bolovanje za majke, u Americi 4 nedelje, kod nas godinu dana. Zar nije surovo da majka ne može da bude tu za svoje dete već mesec dana posle detetovog rođenja zbog posla? Srećom, kod nas nije tako. Hrana, u Americi ozbiljno genetski modifikovana, nezdrava, stvorena da ljude goji i razboljeva, a organska papreno skupa, dok kod nas odeš lepo na pijacu i kupiš od seljaka šta želiš, zdravo, ukusno i čisto.

- Voda, u Americi voda za piće postoji samo prodavnici, dok kod nas pij sa česme koliko god hoćeš i apsolutno ti ništa neće faliti.
Tako da, ako hoćemo da budemo pošteni i realni, ima i stvari koje su kod nas bolje nego 'negde tamo'. Svako ima pravo da ima mišljenje, ali ima i pravo da voli svoju zemlju. Živela naša domovina!!
- napisao je.

Prisetimo se, Igor je bivši reprezentativac Srbije, nekadašnji NBA igrač, koji je karijeru počeo u Zvezdi, a proslavio se u nekoliko evropskih timova u kojima je bio najbolji strelac Evrolige.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: igorrakocevic8/Instagram

Pogledajte još