Otvoren "Spring To Life": Danas na programu dečija radionica, udruženje astrologa i Rockhoir

Na svečanom otvaranju prisutne je oduševio nastup dece iz osnovne škole u Resniku. Oni su nam se predstavili pesmom u izvođenju hora i predstavom. Nakon njihovog nastupa usledio je koncert talentovane Marte Hadžimanov i benda „Vreme čuda“.

Deca okupljena na platou posebno su se zabavila puštanjem cvetnih balona u vazduh kako bi zajedno sa nama pozdravili proleće.

Današnji program:

17h

Dečiji kutak: Baš dobra priča- radionica

Ženski kutak: Jelena Đokić i Milica Mikać astro-terapeut, udruženje astrologa "Jedanaest - 11"

18h

Bina: Dečiji hor „Rockhoir“

Zajedno sa brojnim posetiocima slavimo dolazak proleća i toplijeg vremena, buđenje prirode i svega lepog u njoj i ljudima. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

Kao poseban segment tu je i dečiji kutak, a u sklopu kog će najmlađi gosti festivala moći da kreiraju dekorativne elemente od cveća i voća, gledaju predstave i učestvuju u najrazličitijim kreativnim radionicama.
Sa druge strane, u našoj prelepoj oazi za dame Beograđanke i ostale dame koje će se naći u Beogradu u tom periodu, moći će da prikupe dragocene savete od naših psihologa, astrologa, ličnih trenera, modnih dizajnera i šminkera. Uz šolju čaja i kolačiće na naš račun.

“SPRING TO LIFE” festival će posle dugo vremena u Beograd vratiti šarmantni karusel i ‘okrenuti ringišpil u vašoj glavi’. Tu je i impozantni zid od cveća koji će postati omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Dođite da zajedno uđemo u najlepše godišnje doba – proleće!

Pogledajte još