Spring To Life: Danas na programu vežbanje, dečija predstava, face painting, radionice za dame

Zajedno sa brojnim posetiocima slavimo dolazak proleća i toplijeg vremena, buđenje prirode i svega lepog u njoj i ljudima. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

Juče smo, iako je bio kišni dan, uživali u nastupu članova dečijeg hora „Rockhoir“.

Današnji program započinjemo vežbanjem od 14h sa našim prijateljima iz "Sport Visiona".

U 15:30 najmlađi mogu da pogledaju dečiju predstavu u režiji igraonice "Moj grad".

Od 16h pridružite nam se na čaju sa Katarinom Turčinović, business & life coach, na prostoru ispred Flower Wall-a.

U Oazi za dame biće organizovana make up radionica od 17h.

Takođe u 17h najmlađi mogu da se transformišu jer organizujemo face painting za decu, a sa vama će biti igraonica "Kamičak".

Kao poseban segment tu je i dečiji kutak, a u sklopu kog će najmlađi gosti festivala moći da kreiraju dekorativne elemente od cveća i voća, gledaju predstave i učestvuju u najrazličitijim kreativnim radionicama.
Sa druge strane, u našoj prelepoj oazi za dame Beograđanke i ostale dame koje će se naći u Beogradu u tom periodu, moći će da prikupe dragocene savete od naših psihologa, astrologa, ličnih trenera, modnih dizajnera i šminkera. Uz šolju čaja i kolačiće na naš račun.

“SPRING TO LIFE” festival će posle dugo vremena u Beograd vratiti šarmantni karusel i ‘okrenuti ringišpil u vašoj glavi’. Tu je i impozantni zid od cveća koji će postati omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Dođite da zajedno uđemo u najlepše godišnje doba – proleće!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.