POTPUNI OBRT? Otkriveno kome je Jelena poslala poruku tri minuta pred smt!

Poslednja osoba kojoj je pevačica Jelena Krsmanović poslala poruku, svega nekoliko minuta pre nego što je ubijena, doktorka iz Borče Milana Š., biće saslušana 16. aprila u Višem tužilaštvu.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi ubistva pevačice Jelene Krsmanović, Milana Š. bila je veoma bliska sa Jelenom, a svega nekoliko minuta pre nego što će biti ubijena u kanalu pored nasipa u Crvenki u Borči, Jelena joj je poslala poruku.

- Milana Š. majka je Jelenine najbolje drugarice i šminkerke Andree i lekar opšte prakse u Borči. Ona i pevačica bile su bliske, pogotovu nakon što joj se majka razbolela. Često su se čule, a Milana joj je pomagala oko papirologije, brige o majci - priča izvor upoznat sa istragom.

Prema njegovim rečima, poruku koja joj je stigla na telefon, ubijena Jelena poslala je u 16.43, svega tri minuta pre nego što će, prema obdukcionom nalazu, biti ubijena. Pevačica joj je u poruci tražila pomoć oko lekarskih recepata.

- Prema veštačenju baznih stanica Jelena je, kako bi Milani poslala poruku, usporila kretanje ili stala, što je dovelo do toga da je Zoran Marjanović stigne. Od doktorkinog svedočenja očekuje se da kaže detalje poruke, kakve je recepte pevačica tražila i za koga, da li za majku ili sebe, ali i njena iskustva sa pevačicom i njenim mužem, odnosno da li su joj Jelena ili ćerka ispričale za probleme između pevačice i njenog supruga Zorana - priča izvor.

Novi talas saslušanja u slučaju ubijene pevačice Jelene, a u kojem će prva biti saslušana doktorka iz Borče, usledio je nakon što je Viši sud u Beogradu prošle nedelje naložio dopunu optužnice koja je početkom februara podignuta protiv pevačicinog supruga Zorana Marjanovića.

Kako su naveli u Višem sudu, naloženo je da se optužnica, između ostalog, dopuni i iskazom male Jane, Jelenine i Zoranove ćerke. Uz to, neophodno je da se „pribave drugi dokazi koji su neophodni da bi se ispitala osnovanost optužnica.

Ove dopune, navedeno je, naređene su „radi boljeg razjašnjenja stanja stvari“. Inače, u istrazi ubistva koje potresa Srbiju gotovo dve godine u Više javno tužilaštvo je od 15. septembra prošle godine, kada je Zoran Marjanović uhapšen, na saslušanje pozvano 14 svedoka. Od članova porodice Marjanović, preko kumova, porodičnih prijatelja, do ljudi sa Crvenke koji su se našli na nasipu u vreme kada je navodna potraga za pevačicom već uveliko trajala

Članovi porodice Marjanović iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne svedoče, međutim u januaru ove godine predložili su kao svedoka odbrane Milicu Marjanović, Zoranovu snaju.

Pune dve godine od ubistva

U ponedeljak, 2. aprila, biće navršene tačno dve godine otkako je pevačica Jelena Krsmanović, prema verziji supruga Zorana, misteriozno nestala kada je otišla da trči nasipom u Crvenki u Borči, a zatim monstruozno ubijena u kanalu pored nasipa. Porodica i prijatelji održaće pomen ovog vikenda na groblju Zbeg u Borči.

Izvor: Blic.rs
Foto: Jelena Krsmanović-Screenshoot/Facebook

Pogledajte još