ANA BEBIĆ ISKRENO O TRUDNOĆI: Kažu da je to blagosloveno stanje, a onda shvatiš da ne možeš da hodaš i da te sve boli!

- Zaista jeste drugo stanje. Nekad mi bude žao što uopšte nisam psihički bila pripremljena na to. Ljudi kažu da je to blagosloveno stanje i da uživate u tome, a onda na kraju skapiraš da ne možeš da hodaš, da te boli, da ne možeš da jedeš. Niko vas u suštini ne pripremi do kraja na to. Potrebno je da se pripremite i psihički i fizički na ta tri meseca mučnine, ali sada sam super - ističe Ana.

Pevačica otkriva da je njen suprug, IT stručnjak Ivan Đolić, navikao na njene svakodnevne suze, napominjući da nikada u životu nije bila emotivnija nego sada, tokom slatkog iščekivanja.

- Ne mogu da kažem da menjam raspoloženje u sekundi, ali mnogo plačem. Plačem za svaku glupost. Inače sam emotivna, a posebno sada. Muž se vrati sa posla, ja mu kažem: 'Danas sam ti plakala', a on odgovori: 'U redu, šta ima novo?' Tako da, on je oguglao, ne tangira se više. Valjda to tako ide. Taman ću se lepo isplakati, da presušim kanale i da budem mirna posle - s osmehom je rekla slatka trudnica.

Par se neizmerno raduje prinovi. Muzička zvezda već uveliko ide ne predavanja u školu roditeljstva.

- Muž i ja smo otišli na jedno predavanje i stvarno smo uživali. On je hrabro prigrlio bebu, dok sam je ja polivala vodom, maltene ništa nisam radila. Idem na psihofizičke vežbe i malo pričamo o tome šta se nosi u porodilište. Imam osećaj da sam svakog puta sve spremnija i spremnija - kaže Ana.

Ipak, priznala je da se plaši porođaja.

- Teško mi padne kad mi prepričavaju kako izgleda porođaj, malo me isprepadaju, ali to je sve normalno i prirodno - zaključuje ona.

Iako još uvek ne žele da otkriju pol bebe, Ana i Ivan aktivno razgovaraju na temu imena.

- Svakog trećeg dana nam padne na pamet neko ime. Ipak, ne opterećujemo se ni Ivan ni ja, samo želim da se to ime svidi oboma.

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs

Foto: Instagram/anabebic

Pogledajte još