BIVŠI ZADRUGAR NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA OSVOJI ALEKSANDRU: Filip Car odlučio da promeni život iz korena zbog bebe koju očekuje sa Nikolićevom

Bivši zadrugari Aleksandra Nikolić i Filip Car, koji će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, često se svađaju zbog neverstava poznatog Hrvata, a kako mediji pišu, Car je sada ponovo počeo da priča da menja život iz korena.

Naime, Car planira uskoro da pokloni Aleksandri ogrlicu od belog zlata, sa ugraviranim nadimkom.

- Car drugovima priča sve što se dešava oko bebe i situaciju vezanu za Aleksandru. Oni mu pričaju kako sada treba da se ponaša, pa je spremio poklon jer hoće Aleks da ubedi da može da se promeni. U pitanju je ogrlica od belog zlata. Cilj mu je da ona stekne potpuno poverenje u to da će beba moći da ostaje nasamo sa njim, pa priča da se skrasio. Rekao je: "Aleksandri ću da pokažem da nisam nezreo! Ona misli da je ovo samo faza da sam se smirio, pa se plaši da ću krišom da je varam. Poklon koji spremam je samo jedan u nizu, biće ih još mnogo" - otkrio je prijatelj bivšeg zadrugara.

Podsetimo, Nikolićeva i Car nedavno su objavili snimak na Instagramu koji je izazvao burne reakcije među njihovim fanovima. Na snimku se može videti kako oboje borave u istom stanu, što je izazvalo spekulacije da su se njih dvoje pomirili nakon turbulentnog raskida.

Izvor: Republika.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Pogledajte još