"LIČI NA PROPALI ABORTUS": Baki B3 uputio pretnje i uvrede na račun Zorice Marković!

Sve se završilo pevačicinom rečenicom: "Meni se ne dopada kada upalim TV ujutru u pola osam, a ti skačeš po Slobinom k*rcu i brišeš p*čkicu rukom".

Sve ovo je veoma zateklo, kako Lunu, tako i članove njene porodice, a najglasniji u odbrani je bio blogerkin otac Gagi Đogani koji se zapitao "gde će Zorici duša", dodavši da je jedini greh njegove ćerke i oženjenog pevača to što se vole.

Ipak, u komentarima ispod ove objave na Instagramu javio se i Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, koji je bio znatno žustriji, te je, osim teških uvreda, uputio i pretnje da će o Markovićevoj otkriti sve ono što zna.
- Prelepa je (prim.aut. Zorica Marković), brate, što tako, apoteka joj menza bila, dabogda je kukom po Nevervi tražili. Vidiš da liči na propali abortus, ima teleću glavu, buzdovan neotesani. Matora drtina, j*bu je klinci i to ganciroza. Znam ja svašta o njoj. Čekam da izađe da joj u lice kažem, da ne pišem ovde. Nisam u toku, ali otprilike znam da đavo ima zadatak. Opušteno - napisao je Baki B3.

Izvor: Blic.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.