BOGDAN OBRADOVIĆ: Jelena nije kriva za probleme Novaka Đokovića, isto bi se desilo sa bilo kojom ženom

Bivši selektor Dejvis kupa Bogdan Obradović sarađivao je sa Novakom Đokovićem od njegove dvanaeste godine. Prvi je upozorio na mogućnost Novakovog posrnuća, ističući da je problem što nekadašnji svetski reket broj jedan "više meditira nego što udara lopticu".

- Ipak, meni je on samo simpatičan dečak koga sam trenirao. Može da poraste i postane i suprug i otac, i hvala Bogu što to jeste, ali za mene će celog života biti klinac kojeg mnogo volim - rekao je Obradović za magazin "Hello!".

On ističe da je Novak mlad čovek koji je postigao stravično velike rezultate i da je pritisak na njega bio preveliki. Takođe je istakao da je pogrešno za Novakovu krizu optuživati njegovu suprugu Jelenu.


- Tvrdim da Jelena nije kriva. Da je na njenom mestu bilo koja druga žena, kod Novaka bi nastupili isti problemi. Suludo je govoriti da ona snosi krivicu i da je na bilo koji način zloupotrebila Novaka. Što bi rekli forenzičari, ubica sigurno nije tu, pa ga tu nećemo ni tražiti - kaže Obradović.

Teniski stručnjak smatra da se Novak okružio pogrešnim ljudima i da će do poboljšanja doći kada se okrene sebi.

- Oko njega su počeli da se okupljaju neki učitelji joge, majstori reikija i kvantne medicine, travari i statističari, koji su tvrdili da će ga izvući iz problema, i u tom procesu svoje ime stavljali u prvi plan. Možda su se oni i trudili da pomognu, ali Novaka niko ne može da izvuče iz problema osim njega samog - tvrdi Obradović.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/djokernole

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.