SVE ZA TRI OMILJENE DAME! Sergej Ćetković: Porodični odlazak na modne revije

Poslednjih godina isticao je da su ćerke Mila i Lola, kao i supruga Kristina centar njegovog sveta, ali ih nije eksponirao u javnosti, pa su se u medijima retko mogle videti porodične fotografije ovog pevača. Međutim, Ćetković je nedavno odstupio od tog pravila i svoje tri dame poveo je u Novi Sad na modne revije u okviru manifestacije Serbia Fashion Week.

- Oduševljen sam svim onim što smo videli i zaista smo uživali. Primetio sam da je u organizacionom smislu Serbia Fashion Week manifestacija na veoma visokom nivou. Svaka čast. Nismo mogli da ispratimo baš sve revije, pogledali smo tri. Došli smo da podržimo sestru moje supruge, kreatorku Natašu Pejović koja je predstavila fantastičnu kolekciju – rekao je Sergej.

Ćetkovići su iz prvog reda pratili revije, a kada su se pojavile manekenke u modelima crnogosrske modne dizajnerke Nataše Pejović, devojčice Mila i Lola koje su za ovu priliku uskladile stajling i obuikle prelepe crvene haljinice, netremice i uz osmeh divile su se kreacijama na pisti s nestrpljenjem iškekujući da vide svoju tetku i da je podrže aplauzom.

Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.