ISKRENA! Milica Dabović: Nijedna žena ne želi sama da podiže dete

Vesela družina provela je u Turskoj petnaest dana, tokom kojih su obišli sve značajne znamenitosti, velelepne šoping centre i uživali u drugim atrakcijama grada na dva kontinenta.

Poseban povod za putovanje nije postojao, samo smo želeli da posetimo Anu koja trenutno igra u Fenerbahčeu. Ne mogu reći da je ovo prvo Stefanovo putovanje jer sam ga već vodila u svoj rodni Herceg Novi, ali nikada do sada nije išao u turističke obilaske. Bio je veoma miran i tokom leta i sve vreme dok smo boravili u Istanbulu, tako da su moja mama i sestra konstantno ponavljale rečenicu: “On je neverovatna beba” – počinje priču Milica i nastavlja:

Svaki dan u Istanbulu bio nam je ispunjen raznim aktivnostima. Moja sestra dobro se pripremila za naš dolazak pa je napravila listu svih atrakcija u tom gradu i svakog dana išle smo u obilaske. Iako sam provela u tom gradu oko desetak godina, ovog puta videla sam mnogo više stvari nego tokom čitave te decenije. Dešavalo nam se da provedemo van Aninog stana i po dvanaest sati, a Stefan je sve to vreme bio miran i uživao je u svakom trenutku – iskrena je sportiskinja koja dodaje:

Osim najpoznatijih znamenitosti, kao što su Aja Sofija, Plava džamija, Trg Taksim ili Kapali čaršija, obišli smo i mnoge druge. Išli smo u turističku turu autobusom, ali i brodom, a čak smo se i kupale s delfinima. To mi je možda bio i najlepši deo putovanja jer sam od detinjstva sanjala o tome.

Lepa sportistkinja, koja je raskinula s partnerom Vukom tokom trudnoće, tvrdi da se odlično snašla u ulozi majke.

Nijedna žena ne sanja o tome da sama podiže dete, ali kada se to već desi, važno je da mu se posveti i da ne dozvoli da ga bilo šta ugrozi. Uživam u majčinstvu i Stefan mi je kao najbolji drug. Često ga zamolim da bude miran kako bih mogla da obavim neki posao i neverovatno, ali on me posluša. Stalno pričam s njim, ljubim ga i mazim i on je zaista izvor mog života. Veliku pomoć oko svega imam od svoje majke i beskrajno sam joj zahvalna na tome – objašnjava Dabovićeva koju smo pitali da li Stefanov otac brine o njemu:

U kontaktu sam s Vukom. On viđa Stefana kada želi i koliko želi, što je za sada dovoljno. O novom partneru ne razmišljam jer mi je moj sin najvažniji, ali naravno da bih, kao i svaka žena, volela da imam pored sebe muškarca. Za svojih trideset i šest godina preživela sam mnogo toga, tako da sam sigurna da ću biti veoma obazriva u izboru novog dečka. Sada imam dete i ne bih mogla sebi da dozvolim da mi neko od života napravi cirkus kao što se to ranije dešavalo.

Izvor: Story.rs
Foto: milicamrvica/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.