NAJPOZNATIJI ANTIHEROJ OSVAJA SVET: „Deadpool 2“ stiže u domaće bioskope, a sa njim i Stefan Kapičić!

Dugoiščekivani nastavak filma „Deadpool“ stiže u domaće bioskope u četvrtak, 17. maja, a naš glumac Stefan Kapičić, koji tumači lik Kolosusa u istoimenom filmu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

Stefan Kapičić će se, u društvu prijatelja i porodice, pokloniti domaćoj publici na specijalnoj projekciji filma 17. maja u 20h u Kombank dvorani. Nakon toga, u subotu, 19. maja u 20h biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, uoči koje će se Kapičić družiti sa fanovima filma.

- Mislim da imamo nastavak apsoultno dostojan prvog dela sa mnogo više akcije i smeha. Do sada je kroz najave prikazano vrlo malo konkretne priče, pa ljudi još uvek nemaju pojma šta ih očekuje. A očekuju ih neke stvari koje će nakon premijere postati antologijske - najavljuje Kapičić.

Glumačku ekipu filma čine Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Stefan Kapičić, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bits, Lesli Ugams, Karan Soni i Džulian Denison.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog „Deadpool“ filma. Rajan Rejnolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma.

„Deadpool 2“ stiže u domaće bioskope 17. maja, a do tada, podsetimo se šta se sve izdešavalo u prvom delu filma „Deadpool“.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još