CAKANA ŽESTOKO ISPROZIVALA LUNU, ANABELA UZVRATILA: Čuj, ona ušla sa imenom? Blogerka sa nadogradnjom! (VIDEO)

Anabela Atijas propratila je sve što je pevačica imala da kaže o njenoj ćerki, a na iznenađenje mnogih, demantovala je samo jednu stvar, a to je da one nisu sa Mirjeva.

Pevačica smatra da je celokupna situacija koju njihova ćerka proživljava u rijalitiju čist nemoral, te da je nemoguće opravdati Lunine postupke, pa je u potpunosti izrazila svoje mišljenje.

- Ne radi se o Mirijevu, ona je to bukvalno shvatila. Nisam ja mislila na Mirijevo kao Mirijevo već na to ko je rastao pod staklenim zvonom. A naročito pod njihovim staklenim zvonom, oni su stalno imali neke bračne sukobe i to su svi znali, i gde je ona bila, pod kojim staklenim zvonom? Da je bila pod staklenim zvonom sad ne bi bila tu gde jeste. Nešto što je čist nemoral oni pretvaraju u neviđeni moral. Lično mislim da je Anabela trebalo drugačije da usmeri svoju ćerku u startu, a posebno kad je njemu ušla žena. Mogla je da nađe način. Trebalo je da zahteva da joj ćerka izađe iz Zadruge, da kaže "Ne želim ni njenu bruku ni svoju". Sramota je šta sve pišu o njoj. Ima raznih izmišljotina. To nije lepo, ogavna mi je, ja neću da cinculiram, reći ću svoje mišljenje kad me već pitaju da komentarišem. Anabela je mogla da joj kaže "Ušla mu je žena, ne želim blizu da te vidim, ako je to neka vaša veza i hemija onda će ta hemija da sačeka da izađete - izjavila je Cakana i dodala:

- Mislim da bi ona njemu tad bila i interesantnija jer bi očijukao i to bi bila onda zabranjena ljubav. A ovo, ležati sa čovekom čija je žena tu i ljutiti se na njega što joj ne poklanja u toj meri pažnju, grle se, ljube se, naskaču jedno na drugo, to je stvarno blam. Mi sad treba da brinemo o Luni što joj on ne pruža ljubav, a zato o Kiji niko ne razmišlja nego je još njih 25. napadne. Ja nisam za to, ljubavnica se pretvara u ženu, a žena u ne znam šta - bila je besna Cakana zbog toga što je Anabela bukvalno shvatila njene reči, a ne suštinu onoga što je želela da kaže u emisiji, pa je imala potrebu i da obrazloži da Luna nikada nije živela pod staklenim zvonom upravo zbog žestokih sukoba koji su imali njeni roditelji u braku.

Žestokim udarcima kojima su Gagi Đogani i Anabela Atijas pokušavali da joj uzvrate nisu naterale Cakanu da pogazi svoje reči i stav iza koga čvrsto stoji, pa je odlučila da im putem medija uputi jednu brutalnu poruku koja ih zasigurno neće ostaviti ravnodušnim i bez teksta.

- Ne znam i baš me zabole noga za to. Ne interesuje me apsolutno. Imam mnogo preča posla, imala sam promociju svoje pevačke grupe, a to nikoga ne interesuje. Baš me briga, imam svoja posla, smatram to nemoralnim, stojim iza toga i branim instituciju braka. Javne bljuvotine ne da ne podržavam nego se to vidi i po drugim komentarima. Vidi se da ne postoji niko ko podržava to osim praznih profila koji su nastali istog dana i koji vas ispljuju i izvređaju. Da li sam ja stara pevačica ili sam mlada, da li imam ovo ili ono, ili sam grbava ili ćorava, ili nemam pesmu ili sam umrla a ne znaju i tako neke nebuloze pišu. Ili na primer Gagi, onaj tupadžija, izjavi "Ko je Cakana", onaj što igra kod Gige u šupi, mislim stvarno hit od čoveka. Koji ne zna dve normalno da progovori - rekla je i dodala:

- Oni su od sebe napravili javne ličnosti. Čuj, ona (Luna) je ušla sa imenom?! Kojim, bre, imenom? Ko je devojka? Blogerka sa nadogradnjom, to je stvarno da umre čovek od smeha. Pola kose joj je ugrađeno, ako se ne varam, sa onom frizurom, pola bela, pola tamna. Šta je bre ono? Ono ni ispod Savskog mosta nema. Meni je nje u suštini žao, isto onoliko koliko mi je žao Kije. One se pokidaše, a onaj bilmez (Sloba) trčkara od ćoška do ćoška i pravda se i još se plus ponekad pravi blesav seljačina jedna - porodicu Đogani je žestoko prozvala Dragica koja je bila izrevoltirana njihovim komentarima o njenoj karijeri i njihovom neznanju o tome ko je zapravo Cakana.

- Mislim da se Luna i Kija takmiče, muče se za neku neuzvraćenu ljubav i jedna i druga, a kada sve prođe, Kija će ga sigurno otkačiti istog časa kad budu izašli, dok za Lunu nisam sigurna - zaključila je Cakana koja je sasvim iskreno otkrila šta zaista misli o svemu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.