Olivera Balašević učestvuje na “Moja Kravica Food Talk 2018” 8. juna u Novom Sadu

Ovogodišnja konferencija se održava u Hotelu "Sheraton" u Novom Sadu u petak 8. juna.

Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i Sekretar za privredu i turizam, Tanja Miščević, šefica Pregovaračkog tima Srbije sa EU i Nj.E. Alona Fišer Kam, ambasadorka Izraela.

Na ovogodišnjoj konferenciji, u panelu "Gastro bonton(i) - Nova pravila za stolom – ručak bez vina, cigareta i mobilnog telefona?", učestvovaće i Olivera Balašević.

Olivera Balašević je direktor Salayke, vodeće produkcijske kompanije u jugoistočnoj Evropi. Diplomirala je sport i fizičku kulturu na Univerzitetu u Novom Sadu i provela rani deo karijere kao profesor u novosadskoj Gimnaziji. Od osnivanja porodične produkcijske kompanije Salayka, zadužena je za velika dostignuća u pogledu muzičke, koncertne, pozorišne, filmske i TV produkcije. Zaslužna je za uvođenje inovativnog koncepta zaštite autorskih prava na poslednjem Salaykinom filmskom i TV projektu “Kao rani mraz”, što je predstavljalo značajno dostignuće u pristupu zaštite autorskih prava u regionu. Njena opredeljenost humanitrnom radu i društveno odgovornim aktivnostima stavila je u prvi plan značajnih humanitarnih akcija u Srbiji i zemljama bivše SFRJ u poslednjih 20 godina, od kojih su neke realizovane u bliskoj saradnji sa UNHCR i drugim značajnim partnerima. Udata, majka troje dece i posvećena baka dvoje unuka.

Detalji pograma i informacije o kotizacijama:

www.color.rs/foodtalk2018

Pogledajte još