fbpx

IVAN MARINKOVIĆ PRIZNAO: Pretio sam Goci da ću joj polomiti prste i iskopati oči (VIDEO)

Njegovi odgovori na pitanja iznenadili su mnoge.

- Za vreme našeg petogodišnjeg braka bio sam savršen otac i suprug, neposredno posle razvoda bili smo u odličnom odnosu, toliko da sam sedeo sa njenim sadašnjim mužem. Problemi su počeli kada sam želeo da me oslobodi hipoteke, ona nije želela. Poslao sam joj poruku da ću joj polomiti prste, odmah me je prijavila policiji. Od tada počinju svi naši problemi - rekao je bivši muž poznate pevačice.

Da li ti je bivša supruga posle razvoda pretila da će promeniti prezime vašoj ćerki?

- Ne. Prvi put posle 6 godina od razvoda sada se povela ta priča. Na kraju se ispostavilo da to nije istina. Ponavljam Goca mi nikada, ali nikada, za šest godina nije pretila - objasnio je takmičar.

Da li je istina da najviše žališ zbog toga što si se u braku loše poneo prema Goci Tržan?

- Ne. Nikada se prema njoj u braku nisam ophodio loše. U našoj petogodišnjoj zajednici bio sam savršen otac i muž. Naš loš odnos je otpočeo nakon razvoda, kada nije želela da me oslobodi hipoteke - rekao je učesnik.

- Kada smo se razveli, mi smo funkcionisali savršeno, sedao sam sa njemim sadašnjim muižem.... Kada sam je bitao da li će me osloboditi dužnosti solidarnog dužnika, nije želela. U dve poruke sam joj naposao: "Ako me zezneš za stan, sikopaću ti oči". Odmah me je prijavila policiji, od tada počinju naši problemi - objasnio je Marinković.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Happy TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.